TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Hatalmasat fog szólni a HFC 2015-ös nyitógálája

2015.03.15. 19:29 td_interim

hfc-logo-1.jpg

Vérprofi versenyzők, izgalmas meccsek és látványos show a szezonnyitó gálán.

 

Épül a ketrec, csorog a homlokokról a veríték és lengenek a zsákok a termekben - a HFC, azaz a Hungarian Fight Championship nyolcadszorra is megrendezi profi MMA-gáláját, amely egyben az idei év nyitómérkőzése is lesz. Március 21-én kinyílnak a harcosok és a nézők előtt a Gerevich Aladár Sportcsarnok kapui, és a HFC látványos showműsorral, brutális mérkőzésekkel, izgalmas programokkal nyitja meg a 2015-ös szezont.

td_banner2.jpg

Az előző, rendkívüli sikerrel zárult gála után március végén nyolcadszorra is a jobbegyeneseké és a földharcé lesz a főszerep: 21-én este 7 órától a Gerevich Aladár Sportcsarnokban ketrecbe lépnek a HFC bajnokai és ellenfeleik. Az idei felhozatal még keményebb lesz, mint a tavalyi - ezúttal is a HFC legjobbjai küzdenek meg a dicsőségért a hazai és külföldi MMA harcosaival súlycsoportos meccsek és bajnoki címmérkőzések keretein belül.

hfc-poszter-1.jpg

A nyitóeseményen férfi kategóriában 77 kilós és 65 kilós súlycsoportban négyes tornákat láthatunk majd. A main event Borics Ádám és Molnár Benjamin mérkőzése lesz - előbbi 2014-es HFC bajnok, és Kempo Világkupát is nyert már. Ez a meccs egy felejthetetlen mérkőzés visszavágója: tavaly Molnárt diszkvalifikálták szabálytalan technika miatt, így Borics szerezte meg a bajnoki címet - de rögtön mikrofont ragadott, és sportszerűen visszavágót ajánlott ellenfelének. A labda most ismét Molnár térfelén van.

hfc-poszter-2.jpg

A co-main event, azaz a francia Sofian Boucherf és Furkó László HFC bajnok párharca szintén izgalmas meccsnek ígérkezik. Sofian rutinos harcos, igazi "öreg róka", viszont Furkó kirobbanó formában van - nemrég vakmerő módon címegyesítésre hívta ki a HFC 77 kilós bajnokát!

hfc-2015-szezonnyito-3.jpg

Rajtuk kívül ketrecbe lép még a 65 kilogrammos súlycsoportban az agresszív, agilis, mozgékony Turai Zoltán, aki Kovács Lászlóval fog küzdeni. Kovács nemrég jött haza Kínából, ahová a HFC-n keresztül került ki - itt sok olyan trükköt eltanult, amitől Turai igazán megizzadhat a ketrecben. Láthatjuk majd verekedni Fényes Zsoltot, aki a tavalyi év HFC kiütéses győzelmét tudhatja magáénak, Sarayut Sochival, akit idén is a Cage Rage exszupersztárja, Ed Smith segít. A 77 kilósok között Kertész Róbert és Münczberg Gergő párharcot izgulhatunk végig - előbbi a HFC06 legszínvonalasabb mérkőzését tudhatja maga mögött a HFC bajnokával, Boráros Gáborral szemben. Bár akkor pontozással alulmaradt, most visszatért, hogy jogot nyerjen az öv birtoklására. Szét fogja szedni a csarnokot a Top Team Miami edzőtáborát megjárt, és számos UFC szupersztárral együtt edző Csernicsek László - Varga Attila párharc is.

hfc-2015-szezonnyito-2.jpg

„Nagyon várom a HFC08-at. Sikerült egy nagyon impozáns fight cardot összerakni” – árulta el Tánczos Gábor, a HFC igazgatója. –„ Már az ültetőmérkőzés is igazi ki-ki küzdelemnek ígérkezik. A Magyar MMA Prémium Liga Amatőr bajnokságán végigkövethettem Micura vs. Bozsányi első összecsapását, ami egy velejéig ki-ki mékőzés volt. Úgy gondolom, hogy pontosan ilyen energikus meccsekre van szükségünk. A 65 kg-os torna komoly ütközetek helyszíne lesz, hiszen ebben a súlyban igazi potenciállal rendelkező fiatal is bekerült. A 77 kg-os csoport is érdekesnek ígérkezik a rutinos tehetségeknek köszönhetően. A co-main eventből akár az év mérkőzése is lehet. A Franciaországból érkező Sofian nagy rutinnal és erővel rendelkező harcos. A HFC 71 kg-os bajnoka, Furkó László karrierjének fontos állomása lehet ez a mérkőzés. Ő nem csak tehetséges, hanem szorgalmas is, így komoly esélye van a győzelemre! A main event küzdelem tulajdonképpen visszavágó a 65 kg-os HFC bajnoki övért. Novemberben Borics és Molnár az év legszínvonalasabb mérkőzését hozta a leléptetés ellenére. Úgy gondolom, ez a mérkőzés akár végig is mehet, de ismerve tudásukat egy gyors befejezés is benne van a pakliban."

hfc-2015-szezonnyito-1.jpg

Az MMA persze nem csak a férfiaké - a vérprofi lányok is képviseltetik magukat a szezonnyitó fordulón. A női 60 kilós súlycsoportban Nagy Fruzsinát, Meksz Alexát és Rácz Irént már biztosan láthatjuk a ketrecben küzdeni egymással.

„A lányok egyre elszántabbak, látva a jó példákat Perjés Dóra vagy Varju Zita személyében, így garantált, hogy mindent beleadnak a győzelemért” – fejtette ki Gábor. –„A HFC női bajnoki öv ugyanis gazdátlan Cseh-Lantos visszalépése miatt."

hfc-2015-szezonnyito-4.jpg

A HFC 2015-ös nyitógálájára jegyek Ticket Express weboldalán és az alábbi jegyirodákban kaphatók:

Ibolya jegyiroda (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12 - 14.)
AVIV Travel utazási iroda (1075 Budapest, Síp u. 12.)
kispesti Media Markt (1191 Budapest, Üllői út 201 - 231.)
Pestszentlőrinci Jegyiroda (1184 Budapest, Thököly út 2.)

További információk:

Weboldal: http://www.hfcofficial.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/hfclive
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/942924635720174/  

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re! 

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr687272981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása