TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Sényei, Borics és Münczberg is ringbe lép ma este az FFC 7 programjában! Hajrá magyarok!

2015.03.13. 14:19 td_axl

Ma este érkezik Boszniában a horvát FFC szervezetik hetedik állomása, mely számunkra azért bír nagy fontossággal, mert három honfitársunkért is szoríthatunk az est folyamán.

 

A főmeccs előtt kap lehetőséget Dawid Defort ellen a szervezethez hosszas kihagyás után visszatérő Sényei László. Laci decemberben elmaradt bunyóját pótolja és egy győzelemmel közel kerül egy váltósúlyú címmérkőzéshez a szervezetnél, ahol már könnyűsúlyban mestere és mentora, Halmi Viktor viseli az övet.

td_krakow_cikk-banner.jpg

Borics Ádám késői beugróként érkezik ma este. Ádám a könnyűsúlyú HFC öv birtokosa hazánkban és a TOTALDAMAGE AWARDS 2014 abszolút nyertese, jövő szombaton pedig címvédés előtt áll épp a tavalyi döntőbeli ellenfele, Molnár Benjamin ellen. Szóval Borics keményen hangol, ellenfele a hazai Marko Burusic lesz, kemény csatára számíthatunk. Végül, de nem utolsó sorban, Münczberg Gergő vezeti fel az MMA cardot este Vladislav Genov ellen. Mindkét srác most debütál a szervezetnél. Gergő tavaly a HFC rendezvényein indul és pofás bunyókat hozott. A siófoki és pápai Guzsván Peti ellen aratott győzelmét Gergő a szervezet váltósúlyú döntőjébe jutással akarta megkoronázni, de Boráros Gábor állta az útját. Ma este külföldön léphet egy nagyot karrierjét tekintve. Alább láthatjátok a gálára a mérlegelést, benne a magyar srácokkal. Hajrá magyarok!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr1007265529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása