TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Segíts egy élő legendának!

2015.03.12. 17:30 td_ede

20131114074823_coleman_1.JPG

Nem volt éppen kegyes a sors a utóbbi időben a UFC első nehézsúlyú bajnokához, Mark "The Hammer" Colemanhoz.

 

A Ground and Pound királya még 2013-ban csípőprotézist kapott, ami elég jól is szuperált az Ultimate Fighter 19 alatt, amíg a Team Penn birkózóedzője volt, ám a forgatások után többször is kificamodott. Egy teljes év folyamatos csípőficam és vele járó szenvedés után azonban fertőzés lépett fel, és antibiotikumos kezelés után újra meg kellett operálni, amikor is csak egy ideiglenes, műanyag protézist ültethettek be áprilisig. Ennyi időnek elégnek kell lennie, hogy elmúljon a fertőzés és rendes implantátumot kaphasson. Ezzel "csak" egy  gond van, mégpedig hogy ezalatt az idő alatt semmilyen bevétele nincs és a biztosítása is a végét járja.

Adott tehát az esély, hogy törlesszünk kicsit, amiért annyi mindent adott ennek a sportnak és nekünk MMA rajongóknak, a linken található az eredeti felhívás az adakozási lehetőséggel, hogy sikeresen felépüljön és újra teljes, fájdalommentes életet éljen ez a nagyszerű harcos. 

 Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr747262637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása