TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az nem autó. Az egy tank. – UFC 185 Embedded, harmadik epizód

2015.03.12. 19:13 td_interim

hendricks_kocsi.jpg 

Johny Hendricks tudja, hogyan kell valahova megérkezni.

 

Gyerekkorom egyik nagy fétise a Transformers volt, és mindig is tudni akartam, milyen lehet egy autobotot, de méginkább egy igazán rosszindulatú és dögös álcát vezetni. A harmadik Embedded során örömmel vettem tudomásul, hogy bár nekem továbbra is ismeretlen az érzés, azért legalább egyvalaki van a világon, akinek biztosan összejött. Johny Hendricks nem autóval érkezett a gála dallasi színhelyére, hanem egy álcával, sőt, tankkal. A Pimp my ride ehhez képest nudli: a Pusztítóban alap, hogy van házimozi, izmos sound system, meg, érted, KUTYAHÁZ, és nyilván géppuskafészek, lángszóró és ágyú is. Elgurulnék egy ilyennel a teszkóba!

 

matt_brown_alairas.jpg 

Ez a kedvenc részem. Matt Brown aláírása pont olyan, mint a gazdája. Nem igazán zavarja semmi.

 

overeem_alairas.jpg 

Ez pedig Anarchia Overeem szignója. Összebeszéltek a srácok, vagy csak simán egyszerre éreztek rá, hogyan kell a szívemet simogatni?

 

További tanulságok: Joanna J. a legjobb arc! Burt Watson már nincs itt. Aki a szerepét átvette: egy fing. UFC 185 Embedded első és második rész.

 

 Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

 

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr407263591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása