TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Májusban újra düböröghet Chael Sonnen

2015.03.06. 09:29 td_interim

 chael-sonnen_jpg.png

Az Amerikai gengszter ismét gurulni fog a Metamorison, ellenfele Renato Sobral lesz.

 

Továbbra sem tétlenkedik a doppingügyei miatt még a pisiléstől is eltiltott Chael Sonnen. Bár karrierje MMA-s szakaszához képest most élete fékezett habzású időszakát éli, azért így is elfoglalja magát: a FOX-tól való kirúgása óta az ESPN-en ketrecszakértősködik, nyomja a naná, hogy tök vicces podcastjét, és akár a saját hasát is megharaphatja a Nevadai Sportbizottság, az Amerikai gengszter akkor sem marad távol a küzdősportoktól. 

td_banner2.jpg

A Metamoris legalábbis továbbra is csak egy olyan párhuzamos univerzumban bír létezni, ahol a doppingügyeket szerződéssel, sőt, egy újabb szerződéssel büntetik. Sonnen, miután harctól való eltiltását követően kábé két perccel máris a szőnyegen gurult, egyenesen Andre Galvaó hátsó fojtásába, nemsokára újra megismételheti a kunsztot, ezúttal egy régi ismerős, Renato Sobral társaságában, a Metamoris 6-on.

Sonnen és Sobral majdnem kerek tíz éve, a UFC 55-ön találkoztak először, ahol Babalu a második menetben egy háromszögfojtással kopogtatta az Amerikai gengsztert. A Metamoris-szereplés Sobralnak sem újdonság – ő a harmadik gálán debütált a szervezetnél, döntetlent ért el Dean Lister ellen. A Metamoris 6-ot május 9-én rendezik Los Angeles-ben, a helyszínről még nem döntöttek.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről! 

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427244361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása