TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 61: Bigfoot vs Mir mérlegelés élőben itt!

2015.02.21. 17:44 td_interim

 mirsilva.jpg

Sunyin közelített a holnapi gála, de reméljük, annál nagyobbat robban majd. Kattintás után szállítjuk az élő mérlegelést.

 

Eléggé ráment a UFC mostanában a tematikus estekre: ha a Silva vs Diaz volt a Cuccozók Csárdása, a Henderson vs Thatch a Kóbor Kutyák Keringője, akkor a vasárnapi Bigfoot vs Mir egyértelműen a Gengszterek Gálája. Frank bravúros lőszercsempész-akciója már tegnap megalapozta a kiváló hangulatot, meg hát amúgy is: Mirben mindig is volt valami digós – aki pedig Bigfootban nem ismeri fel az olasz maffia tipikus „bután-ütök-megfekszel”-verőlegényének dzsungelverzióját, azt Én pici pónim-diétán nevelték fel a szülei. (No offense, az ÉPP király!)

Rajtuk kívül ott lesz még az igazi könnyűsúlyú csemegének ígérkező Edson Barboza – Michael Johnson meccs, és említést érdemel Rusam Khabilov is, mert ő volt az az ember, aki remek vereségével ismét érdekessé tette Benson Hendersont. Mögéjük pillantva azért túl sok mondanivalóval egyelőre nem bír a rendezvény, de hát mindenki tudja, hogy az „altatok-altatok – aztán levágott lófejjel kívánok jó reggelt” tipikus gengszterhúzás, szóval ne írjuk le előre a kevésbé neves párosításokat se! Mérlegelés este héttől élőben itt!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr647194785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása