TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Na végre: közeleg a Brock Lesnar – Ronda Rousey interszekszuális bajnoki címmeccs!

2015.02.16. 11:22 td_interim

brock-lesnar-wwe-2014.jpg

Dana White azt mondta, Ronda olyan erős, hogy lassan férfiakkal kell verekednie. Ez pedig csak egy dolgot jelenthet.

 

Nagy idők jönnek a UFC-nél. Idén végre belecsaptak a szupermeccsekbe: Anderson Silva és Nick Diaz, valamint Frankie Edgar és Urijah Faber még csak kváziszuper párosítása után valami igazi, vitathatatlanul HA-TAL-MAS bunyó következhet, a Henderson – Thatch freakshow motívumával fűszerezve.

Ha Ronda Rousey úgy ledózerolja Cat Zinganót, ahogy a többieket, nem tudom, mihez fogok kezdeni vele. Ha ledózerolja Cat Zinganót, el kell kezdenie férfiakkal bunyózni.

Ezt Dana White UFC elnök mondta a Fight Night 60 után. És ez, barátaim, azt jelenti, hogy – öveket becsatolni! – jöhet a Lesnar – Rousey nyitott súlycsoportú, interszekszuális bajnoki megameccs! WAAAAAAAR!!!

hqdefault_1.jpg

Jó, azért ez nem feltétlenül lesz ilyen sima ügy, legalábbis nem egyből fog bekövetkezni: ha Ronda Catet is kifekteti, akkor utána most már valószínűleg tényleg Cris Cyborg következik, és a szervezetnél a Rousey – Zingano meccs előtt debütáló volt bokszbajnok, Holly Holmot is azért igazolták le, hogy rövid úton kihívót faragjanak belőle.

td_banner2.jpg

De legelőször is tisztát kell pisilnie a UFC 184 főmeccs két résztvevőjének, hogy egyáltalán az a találkozó összejöhessen. BROKLESZNÁRnak pedig még ki kell töltenie a május végéig szóló WWE szerződését, mielőtt visszatérhetne a UFC-be. DE most már hivatalos: a szervezet legfelsőbb vezetősége is elkerülhetetlennek látja az Univerzum Legnagyobb Bunyóját*. Csak győzzük kivárni!

 

*Minden bunyó az Univerzum Legnagyobb Bunyója, ha Brock Lesnar részt vesz benne. A poszt szerzője csupán dramaturgiai fogásból bélyegezte a Lesnar – Rouseyt ULB-nek, ezzel azt a téves érzetet keltve, hogy a meccs rangja Ronda Rouseyn is múlik. A poszt szerzője elnézést kér.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről! 

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367179583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása