TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bigfoot felszállt a paranoia-vonatra, Anderson orvosát okolja a doppingügyért

2015.02.11. 15:31 td_interim

usa-today-7274517_0.jpgA sarlatán a bűnös, Silva ártatlan – vallja a másik Silva, akinek már szintúgy meggyűlt a baja a szteroidokkal, és Andy orvosával is.

 

Antonio „Bigfoot” Silva maximálisan hisz Anderson ártatlanságában, az egész balhéért Dr. Marcio Tannure-t, a Pók orvosát, a Brazil MMA Sportbizottság (CABMMA) orvos-igazgatóját okolja. Elméletéről a brazil Globo Extrának számolt be.

Anderson 17 éves kora óta harcol, és hosszú karrierje alatt soha nem volt doppingügye. Sajnos ez bekövetkezett, amikor egy hosszú és intenzív gyógyulási folyamatból tért vissza. Abszolút meg vagyok győződve arról, hogy semmiben sem bűnös. Biztos az orvosa javaslatára csinált valamit. Anderson áldozat volt. Úgy gondolom, a NSAC-nak ezt meg kellene erősítenie. Nem ez lenne az első eset ezzel az orvossal. A NSAC-nak tisztában kéne lennie a harcosok helyzetével, és azzal, hogy valójában ki okozza ezeket a problémákat.

Bigfoot 2013 végén Mark Hunt ellen megvívta a UFC történetének egyik legjobb nehézsúlyú mérkőzését. Az emberfeletti csata végül – mindenki őszinte örömére – döntetlennel zárult, és arany betűkkel került az MMA nagykönyvébe – egészen addig, míg Antoniót el nem meszelték a doppingteszten. A bukás váratlanul érte a harcost, a pozitív eredményekért Tannure-t okolta.

Nekem is meggyűlt vele a bajom, én úgy jártam, hogy eltiltottak kilenc hónapra. Ez akkor történt, amikor még engedélyezték a TRT-t. Használhattam a szert, de a dózis, amit (Tannure) adott, túl nagy volt.

Amikor először írtunk arról, hogy Anderson a teszteredmények láttán döbbenten pislog, felvázoltuk ezt az orvoskrimis szálat, úgyhogy B-mozikon nevelkedett gyermeki énünk most boldogan visong. Attól még persze bőven lehet hülyeség az egész, de ennyi sci-fi után már-már azt kívánjuk, bár kiderülne, hogy mégis így történt minden!

 td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr727159345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása