TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Holnap érkezik a Glory 19, Mike Tyson elmondja, miért nem kéne kihagynod

2015.02.05. 19:33 td_interim

maxresdefault_2.jpg

Három hónap elteltével ismét támad a világ első számú kickbox szervezete, és jó szokásához híven olyan étlapot tesz elénk, ami láttán patakokban zubog a nyálunk. Ezúttal a promót sem bízták a véletlenre, a megfelelő hangulat megteremtésére leigazolták Iron Mike-ot.

 

A Glory 19-et eredetileg tavaly decemberre tervezték, de komoly anyagi gondok miatt el kellett csúsztatni. A 17. gálával ugyanis a szervezet tavaly júniusban belekóstolt a PPV-alapú műsorszórásba, de ez egyelőre túl nagy falatnak bizonyult, a bevételek jócskán elmaradtak a remélttől, a pofára esést pedig nem csak a rajongók, de a bunyósok is megérezték.

 

Az üresjáratot a glorys fiúk közül páran azzal bekkelték ki, hogy részt vettek az év eleji Kunlun Fights 15-ön, ahol viszont csúnyán beégtek: a váltósúlyú Murthel Groenhartot merevre ütötték, a nehézsúlyú csúcsdísz Rico Verhoeven pedig egyhangú pontozással kapott ki esélytelennek kikiáltott ellenfelétől. Nem valami ígéretes felvezetés, de cserébe történtek azért jó dolgok is: karácsonykor egy törökországi buligálán végre visszatért Nieky Holzken, és csak amolyan bemelegítésként kiosztott egy repülő térdes KO-t. De a legjobb hír persze az, hogy végre letelt ez a nyomorúságos három, Glory-mentes hónap.

td_banner2.jpg

 

A szervezet az elmúlt időben csak a sebeit nyalogatta, de visszatértében már valóban elég bombának tűnik: az alapozáshoz megnyerték a Madonnára is szövegelő Mike Tysont, aki nem csak a felvezetésben vállal szerepet, de ő lesz az est egyik kommentátora is. Íme a countdown a mára már abszolút zabálnivalóvá vedlett egykori vadállattal, Iron Mike-kal:

 

Holnap éjjel Virginiában 11 párosítást láthatunk: hat superfight mellett ott lesz a négyfős váltósúlyú torna Holzkennel, mely a két elődöntő mellett a hagyományokhoz hűen a döntő meccset is még aznap éjjel lehozza, lesz egy középsúlyú csörte a Melvin Manhoef-ot nemrég a Bellatorban kicsapó Joe Schillinggel, és ringbe lépnek a nehézfiúk is. A gála főmeccsén Rico Verhoeven és Errol Zimmerman rivalizálása trilógiává kerekedik, amikor a betonkombájn Zimmerman megpróbálja lepofozni a technikás ezermester Verhoeven derekáról a nehézsúlyú bajnoki övet. Alig várjuk!

 

A Glory 19 teljes felhozatala:

 

nehézsúly Rico Verhoeven (c) vs. Errol Zimmerman

középsúly Joe Schilling vs. Robert Thomas

váltósúly Nieky Holzken vs. Alexander Stetsurenko

váltósúly Raymond Daniels vs. Jonatan Oliveira

+ a váltósúlyú torna döntője

 

90kg köztes súly James Hurley vs. Cedric Smith

könnyűsúly Josh Jauncey vs. Max Baumert

könnyűsúly Andy Ristie vs. Steve Moxon

váltósúly Francois Ambang vs. Stephen Richards

félnehézsúly Brian Collette vs. Myron Dennis

nehézsúly Xavier Vigney vs. Everett Sims

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr17144653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása