TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson szteroiddal, Diaz fűvel bukott meg. Indul az újabb balhé!

2015.02.04. 10:00 td_axl

diaz-silva.jpg

Úgy tűnik, hogy a 2015-ös év az UFC számára emlékeztes marad, ugyanis tagadhatatlanul felvették a szopóállarcot. Perelik őket, Jones kokain botránya miatt magyarázkodnak helyette is, Weidman sérülése után Belfort borzolja Joe Silva kedélyeit és a várható PPV-eladási mutatókat, most pedig…a valaha élt legjobb MMA bunyósnak titulált Anderson Silvat visszatérésekor a gonosz szerepkörbe gyömöszölt Nick Diaz ellen küldték, hogy a pozitív hős képét még jobban erősítsék. Ez működött is, ma hajnalig. Az UFC 183 utáni cucc-teszt eredmények komoly WTF kategóriába esnek.

 

Anderson Silva szervezetében ugyanis anabolikus szteroidokat találtak. A tesztet ráadásul még január 9-én végezték, de az eredmények csak most érkeztek meg, vagyis a bunyót le kellett volna fújni a NSAC szabályainak értelmében. Azon pedig elgondolkodhatsz, hogy valóban késve kapták meg a tesztek eredményeit, vagy az UFC nem hagyta kútba esni az idei év egyik legnagyobb PPV-buliját? Vagyis mi értelem a meccseket megelőző teszteknek, ha nincs eredménye határidőre? Dr. Johnny Benjamin szerint ráadásul percekben mérhető a tesztek lefuttatása, nem hetekben…

Hogy a történet még szebb legyen, Nick Diaz ismét bebukott mariskával. A korábbi szintén marihuánás fiaskója ugyan szinte precedens értékű volt, akkor az NSAC úgy határozott, hogy napokkal, hetekkel a meccs előtt szívott marihuánát nem büntetik majd, csupán a küzdelem időpontjához közeli fogyasztásra ugranak majd. Vagyis Nick a meccs előtt órákkal, vagy max egy nappal tolta. Erre mit lehet írni? Ugyan abba a patakba szarni lépni lehet kétszer?

Várhatóan a Silva vs Diaz meccs eredményét no contest-re változtatják, legalábbis ezzel lehetne kozmetikázni a történteket. Az NSAC meg azzal próbál szépíteni, hogy Anderson bevallott 800.000 dolláros bevételéből levontak 240.000 dollárt, Diaz 500.000 dolláros fizujából pedig 150.000-et, vagyis azonos mértékben büntették a szteroid és mariska használatot, érted. Pedig tegnap este még egy lehetséges Silva vs GSP szupermeccs képe rémlett fel Silva fia Instagramján. A káosz folyatódik az UFC-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397139687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása