TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MUSIC: Mike Tyson rappelni fog Madonna közelgő új albumán

2015.01.27. 19:34 td_axl

tyson-2pac.jpg

A jó öreg Mike Tyson úgy tűnik, hogy legendás bokszkarrierjét követően minden lehetséges név/arc/story/hang fronton kamatoztatni képes piaci értékét. A képernyőn láthattuk nyomulni az elmúlt időszakban, a Másnaposok kasszasikerének szekerét nem kicsit tolta meg, hogy Tyson is szerepelt a filmben, egészen pontosan önmagát adta, meg harci tetkóját kölcsönbe, de ennyi pont elég volt.

 

Aztán a Mike Tyson Mysteries rajzfilmsorozattal jött tavaly, amitől ugyan többet vártak a külföldi kritikusok, de a második évadot is berendelték, szóval bandázhat tovább részeges galamb társával Mike a mesében. A legfrissebb hírek szerint pedig a GLORY kérte fel Tysont a 2015-ös rendezvényeinek szakmai kommentátori pozijára, vagyis lesz módunk az ikonba botlani idén.

És ha már Ikon, az Iconic című dal életre keltésében is számít Madonna Tyson segítségére. Mike és Madonna közel 20 éve spanolnak, akkoriban még balhés ügyeik közepette ismerkedtek meg, de Tyson a mai napig képes ugrani, ha Madonna hívja. Igazából fingja nem volt, hogy mit kell csinálnia a stúdióban, dumálni csak, vagy rappelni, de szerinte a lényeg, hogy jót buliztak együtt a track felvételeikor. Márciusban várható az alkotás az üzletekben.

Tyson amúgy mindig is közel állt a zenei arcokhoz, ki ne tudná, hogy 2Pac nagy haverja volt, sőt, a Bruno és Sheldon elleni meccsekre ő írta Mike bevonuló zenéit. Az évek során aztán több rappert ihletett meg, Canibus, Lil Wayne és Rick Ross is dolgozott vele. Maga Tyson is imádja ezt a zenei stílust, aminek gyökereit egészen érdekes személyhez köti:

td_banner2.jpg

Tudom, hogy le fogtok fasisztázni, de Benito Mussolini egészen hihetetlen dolgokat művelt a maga idejében véleményem szerint. Egészen hipnotikus volt az előadásmódja, nem csoda, hogy Hitler is a hatása alatt állt. Nem vagyok olasz, de a mondanivalója mögött olyan büszkeség bújik meg, ami egyszerűen sugárzik minden szavából, mozdulatából. Úgy mozgatta a kezeit és fejét a beszédei közben, ami a mai hip-hopra emlékeztet.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr577115475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása