TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVAR: Conor McGregor fejvesztve menekült el Jose Aldo elől

2015.01.24. 13:06 td_interim

omg_smaller.jpg

Döbbenetes videó, melyet látva átértékelsz mindent, amit az MMA-ról eddig tudtál!

"Galera, confere aí a chamada em primeira mao que o @canalcombateoficial fez para a minha luta" "I'm the greatest" #canalcombate

A video posted by josealdojunioroficial (@josealdojunioroficial) on

 

HAHAHAHA igen, én egy rohadék vagyok, de öröm látni, hogy a pehelysúlyú császár, Jose Aldo is képes ilyen emberi gyarlóságokra. Ha úgy nézem, ez egy csipetnyi Conor-győzelem: ha félelmet, vagy gyűlöletet nem is, legalább valamit sikerült kihoznia a halvérű brazil fenoménből. Mindezt egy nappal azután, hogy McGregor edzője kijelentette: az ír három meneten belül ki fogja végezni Aldót. Lehet, hogy egy trash talk-paradigmaváltásnak vagyunk szemtanúi? Ezen túl nem acsargásból, hanem remek tréfákból, poénpatronokból és humorbonbonokból fog felépülni egy meccs-felszopókör? Barátaim, a történelem a szemünk előtt íródik!

td_banner2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937104325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása