TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Brutális térdsérüléssel és horrorkéztöréssel kóstolt bele a kickboxba a Legacy

2015.01.22. 17:34 td_interim

legacy-kickboxing-1.png

A Legacy Fighting Championship úgy döntött, ezentúl kickbox gálákat is szervez. A Glorynak azért még nem kell álmatlanul hánykolódnia, de a legújabb kistesónak már első nekifutásra sikerült olyan sérüléseket összehoznia, amikről az év végi horrorválogatások is megemlékeznek majd.

 

A Legacy Kickboxing 1-en ringbe lépett két UFC-veterán, Miguel Torres és Pat Barry is. Mindkettejüknek emlékezetes este volt, de egészen más okokból. Az egykori MMA-ász Miguel Torres ezen a gálán debütált kickbox szabályrendszerben. A meccset elveszítette, de nem is akárhogyan: ellenfele, Angel Huerta nem csak megverte egyhangú pontozással, de feladta az utolsó kenetet is Torres térdkalácsának.

 

A szalagszaggató rúgást a második menetben eresztette el Huerta. Torres-t azért kemény fából faragták, még így is végignyomta a meccset.

 

Pat Barry más tészta. Ő 2002-ben kezdte profi kickbox karrierjét, és pályafutása során verekedett a K-1-ben is. A legacys bunyó megizzasztotta ugyan, de végül megosztott pontozással meg tudta verni Demoreo Dennist.

 

Muszáj kitérnünk Lucas Pimentára: úgy eltörte a kezét Alex Morono lábán, hogy ezúton szeretném bemutatni Anderson Silva sípcsontjának.

-------

 

A csonttörő rúgás 5:03-nál látható

 

Elsőre észre se venni a törést, a meccs is megy tovább, és Pimenta is csak később eszmél, és adja fel a küzdelmet. Horror.

td_banner2.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827098057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása