TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Szabó "Végrehajtó" Gábor gyors MMA győzelme Kínában (videó)

2014.12.08. 13:43 td_axl

szaboe-vegrehajto.jpg

Oldalunkon nyomon követhettétek eddig is a magyar MMA harcosok útját Kínában, Sárközi Robi naplója engedett betekintést nekünk eddig a kinti lehetőségbe. Imre Zsolti sikere után hétvégén Szabó "Végrehajtó" Gábor is mérkőzött MMA szabályrendszerben, kínai ellenfelének nem adott sok lehetőséget, az első menetben fojtással nyert. Gábor üzenete, melyet Sárközi Robinak küldött, sokat elárul a magyar srác lelkesedéséről:

Megnyitotta végre a TOTALDAMAGE oldalát, nehezen akarta. Én mindenesetre nem győzöm elégszer megköszönni a lehetőséget! Nagyon sajnálom, hogy nem mindenki így vélekedik, pedig a lehetőség itt van, adott, élni kell vele. Mikor, ha nem most? Ez egy igazi harcos út, amit bejárhatunk, megbecsülést, tiszteletet kapunk és lehetőséget küzdeni, megmutatni több millió embernek, hogy hogy küzd egy magyar! Nem tudom, meddig fog tartani ez a kínai " álom" , mert rajtam nem fog múlni, olyan mintha haza jöttem volna! Egy harcosnak ilyen az otthona, én úgy gondolom. Ezt úgy éreztem el kell mondanom, és köszönöm még egyszer hogy itt lehetek!

Azt tudtad, hogy a facebook nem mutat minden új postot? Ne maradj le a cikkeinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr536965389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása