TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Conor McGregor: A számok nem hazudnak

2014.12.03. 19:58 td_axl

mcgregor_4.jpg

Értekeztünk már párszor objektív és érzelmi vonalon azon, hogy Conor McGregor valójában mit és hogyan hozott az UFC-be. Szimpátia és megvetés szélsőségei között elsősorban izgalmas bunyókat, sejteni pedig sejthettük, hogy szép számú néző ült le a TV elé, hogy megnézze azokat. És ha eddig nem értetted, hogy Conort miért Fertitta magánrepülőjén furikázzák mondjuk Brazíliába, akkor az most kiderül számodra is. Frankie Edgar erőtlenül kampányoltatott az UFC oldalán, hogy szavvaza meg a nép, ki menjen legközelebb Aldo ellen: ő vagy Conor. Pár százalékkal Frankie lett a befutó, melyet büszkén osztott meg Twitterén, McGregor válasza azonban a kíméletlen valóság képében jött, vagyis számok formájában.

Ennek értelmében McGregor sokszorosan meghaladja Edgar ellenében a TV elé ültetett nézők számát, a live gate félelmetesen magas Conor meccsein, Frankie és Cub bunyójára lényegesen kevesebben voltak kíváncsiak, mint az ír legutóbbi küzdelmére. A számok nem hazudnak, Conor vs Frankie 1-0. De mire mennének egymás ellen egy meccsen? Mostantól borítékolhatóan mindenki McGregor ellen akar küzdeni, mert ekkora nézettség mellet jár ám némi extra juttatás is, még ha ki is kapsz.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr256955199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása