TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 181: Hendricks vs Lawler kiterjesztett előzetes

2014.11.30. 13:45 td_axl

ufc-181.jpg

Mikulás hozza el nekünk jövő szombaton, azaz december 6-án az UFC 181: Hendricks vs Lawler gálát. A főmeccs párosítása önmagáért beszél, 8 hónapja az UFC 171 során is egymás ellen ment két a váltósúlyú ász a címért, akkor egy nagyon szoros és állóbunyós háborúban Hendricks nevetett a végén. Nekem különösen emlékezetes ez az összecsapás, ugyanis Lawler ATT csapattársaival együtt néztem Coconut Creek éjszakájában a meccset többek között Végh Pumukli Attila, Bigfoot Silva és Mirsad Bektic mellett ülve a meccset. Hendricks azóta kézsérülését pihentette, Lawler meg lenullázta Ellenbergert és Brownt, így ismét tehet egy próbát karrierje megkoronázása érdekében.

Hogy külön odadurrantós legyen az UFC 181, kapunk még egy címmeccset a puttonyban, ugyanis Anthony Pettis is visszatér több, mint egy éves pihenőjét követően, Gilbert Melendez fogadja őt tárt karokkal, hogy a címet is átvegye a vállára. Bemelegítésként lehozták együtt a TUF 20-at, Gilbert a WEC és Strikeforce öv mellé gyűjtené be az UFC övet. Az UFC  váltó- és könnyűsúly ünnepe lesz a következő hétvége, hangolj a fenti videóval!

Valóban követsz minket? Kérj értesítést, ne maradj le semmiről!fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr586941443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása