TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 183: Silva vs. Diaz, végre megvan a helyszín

2014.11.12. 18:56 td_Emree

ufc-183.jpg

Idén júliusban hozta nyilvánosságra az UFC a ’UFC 183: Silva vs. Diaz’ fantázianevű gálájuk részt vevőinek listáját:

  • Nick Diaz vs. Anderson Silva
  • Thiago Alves vs. Jordan Mein
  • Tim Boetsch vs. Thales Leites
  • Diego Brandao vs. Jimy Hettes
  • Andy Enz vs. Thiago “Marreta” Santos
  • Ildemar Alcantara vs. Richardson Moreira

Azonban, hogy hol és mikor fog pontosan sor kerülni Anderson Silva és Nick Diaz mega derbijére az nem volt letisztázva, egészen mostanáig. Az UFC hétfőn hivatalosan is bejelentette, hogy az UFC 183 2015. január 31-én Las Vegasban, az MGM Grand Garden Arénában kerül megrendezésre. A helyszín érdekessége, hogy Anderson Silva itt szenvedte el két vereségét Chris Weidman ellen. Silva brutális sérülést szenvedett a második meccsük alkalmával, így nem is bunyózott 2013 decembere óta.

Nick Diazt sem mostanában láthattuk a ketrecben. 2013 márciusában George St. Pierre ellen elszenvedett vereségét követően tartott egy hosszabb szünetet, egészen mostanáig. Mindkét harcos két zsinórban elszenvedett vereséget követően érkezik az oktagonba, egy hosszabb kihagyás után. Silva korábban azt nyilatkozta, hogy nem zavarja címének elvesztése, hiszen, így jóval felszabadultabban tud harcolni. Diaz motivációja mindig kérdéses. Azt mondta, hogy már csak a pénz érdekli és emiatt vállalja a meccseket, de szerintem egy bunyó Anderson Silva ellen, még a jó öreg Nick Diazt is képes felrázni. Én mindenesetre alig várom ezt a gálát! Szerintetek ki fog nyerni?

Bq__cuwCMAEksfT.jpg large.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr266891331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása