TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa eredmények

2014.11.06. 12:28 td_axl

kempo.jpg

Közel egy évtizedes múltra tekint vissza az Eger Kupa, a Zen Bu Kan Kempo nyílt felnőtt és junior harcművészeti viadala, amire idén is szép számmal érkeztek sportolók az ország minden részéből, erről td_Emree élménybeszámolójából is értesülhettetek már. A verseny színvonala kiemelkedően jó volt az Agria Kempo szervezésének köszönhetően. Mint azt Nagy Ferenc Jácint a rendezvény fő szervezője elmondta: a sportesemény elsősorban a küzdelmekről szólt, Grappling gi és nogi fogásnemben, kesztyűs B-full contact Viadal, A-full contact Viadal, pusztakezes full-contact Viadal, valamint MMA Viadal versenyszámok közül választhattak a versenyre érkező nevezők.

A lassan egy évtizedes múltra visszatekintő versenyt a folyamatos fejlődés jellemzi, mind a versenyzők, mind a nézők számát tekintve.

– Az Eger Kupán nem csupán kempósok, hanem más harcművészeti és küzdősport stílusok képviselői is nagy számban fordulnak elő, tovább öregbítve és ismertebbé téve a ZBK Kempo Eger Kupa jó hírét és elismertségét. A verseny végén az immár védjeggyé váló gálamérkőzések kerültek megrendezésre, ahol egy profi gálához hasonlóan felkonferálva, bevonuló zenével vonultak be a versenyzők a küzdelmek előtt – mondta Nagy Ferenc Jácint.

A versenyre ellátogatott Növényi Norbert is, aki tiszteletbeli fekete öves kempós. Mint mondta: a Zen Bu Kan Kempo egy olyan harcművészeti stílus, amely kitartásra nevel, fegyelmet ad és az egyik legösszetettebb önvédelmi sport és megtiszteltetésnek tartja, hogy a Zen Bu Kan csapatához tartozhat.

Az idei versenyen 30 klub mintegy 134 versenyzője adta le a nevezését az Eger Kupára. A látványos küzdelmekben bővelkedő egész napos rendezvényen a legeredményesebb klub az Agria Kempo lett, a második helyet a Bősi Kempo MMA Klub szerezte meg,  míg a harmadik helyen a Szegedi Küzdősport Klub végzett a csapatok összesített eredményei alapján. A legeredményesebb versenyző Palkó Márk (Meteor Kempo SE Nagykáta)  és Kovács Alexandra (Kismészáros Kempo SE) lett.

A részletes eredmények:

forrás:faceportal

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr186869877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása