TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Carwin: Lesnar nem fog visszatérni

2014.10.27. 11:53 td_hriczuakos

Shane-Carwin-MMA-Elite.jpg

Tavaly olvashattad nálunk, hogy a korábbi interim nehézsúlyú bajnok, Shane Carwin visszavonult a profi versenyzéstől. Carwin brutális ütőerejét használva jutott el odáig, hogy Brock Lesnar ellen egy címegyesítő mérkőzésen találkozzon, és bár az első menetben komoly veszélyt jelentett Brock-ra, a másodikban végül szépen összekapta magát a bajnok, és sikerült kopogtatnia Carwin-t. Shane ezután nem is találta meg a korábbi formáját, és a JDS elleni súlyos vereséget követően végül szögre akasztotta kesztyűit. Lesnar sem aktív már, bár a WWE-ben egy bajnoki címmel rohangászik, még most sem lehet biztosan tudni, hogy végleg felhagyott-e az MMA-val. Carwin szerint azonban sosem látjuk már Lesnar-t újra a ketrecben:

„Őszintén szólva majdnem meghaltam a Lesnar elleni meccsen. Olyan állapotban voltam, hogy akkor bárki leterített volna. Szerintem ő már sosem tér vissza, nem is hinném, hogy megvan benne erre a hajlandóság. A technikáján már amúgy sem tudna javítani, nem állna annyi idő a rendelkezésére. A jelenlegi harcosok mérföldekkel előrébb tartanak nála, ebben a sportban nem lehetsz egydimenziós, ez már nem a 90-es évek.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr856832817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása