TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TEK BUDO ÉS KÜZDŐSPORT GÁLA 2014 hétvégén

2014.09.24. 21:11 td_axl

tek.jpg

2014. szeptember 28-án ismét Budo és Küzdősport gálát szervez a Terrorelhárítási Központ (TEK) a SYMA csarnokban.  Az ORFK Rendészti Szervek Kiképző Központja, valamint a Magyar Rendészeti Sportszövetség felkérésére TEK idén immár harmadik alkalommal házigazdája a látványos sportrendezvénynek. Az egész napos versenyen az rendészeti szervek sportolói mérik össze tudásukat különféle küzdősportokban. Az összecsapások egy impozáns csarnokban 8000 m2-en, 4 tatamis küzdőtéren és 3 ringben zajlanak. A rendezvény ingyenes, a látogatók helyszíni adományaikkal a Bethesda Gyermekkórházat támogathatják, ahol egy anyaszállás kialakítását tervezik annak érdekében, hogy a szülők a hosszabb ideig kezelt gyermekük mellett lehessenek.

MAGYARORSZÁGRA ÉRKEZIK A KÍNAI RENDÉSZETI VÁLOGATOTT

A versenyre a rendvédelmi szervek hivatásos tagjai nevezhetnek, akik több súlycsoportban, 4 stílusban (WAKO K1, Ju Jitsu Földharc, WKF Karate és Knock down Kyokushin Karate) mérik össze erejüket. A versenyre nevezők száma idén is megközelíti a 300-at. Az idei gálára meghívást kapott a kínaiak rendvédelmisek csapata is, akik összemérhetik erejüket a magyar harcosokkal. A magyar-kínai gálamérkőzések között harcművészeti bemutatók szórakoztatják a közönséget. A TEK nemcsak a rendezvényszervezésből veszi ki részét, de aktívan segíti a versenyzők felkészülését is. A rendészeti szervek legjobbjainak Karacs Attila K1 Magyar Nagydíj és profi Európa Liga győztes sportoló tartott edzéseket a TEK edzőtáborában. 

MAGYAR KIVÁLÓSÁGOK A RINGBEN

tek hun.jpg

A katasztrófavédelem élsportolója, Benedek Zsolt békéscsabai tűzoltó tavaly az első helyet szerezte meg a K1 versenyszámban. Ez lesz a harmadik TEK-gálája, ahol ezúttal kínai vendégsportolókkal mérheti össze erejét és technikai tudását.  A K1 szabályrendszerű mérkőzés 80 kg-os kategóriájában nem más áll ki hírnevünkért, mint Szabó László, profi full-contact Európa-bajnok versenyzőnk. A Terrorelhárítási Központ 4 hetes edzőtáborát Karacs Attila Európa Liga győztes K-1 harcos irányítja, itt készül fel Szabó László is a TEK gálára.  A Készenléti Rendőrség kötelékébe tartozó Szabó László a magyar kick-box válogatott egyik oszlopos tagja. A békéscsabai illetőségű fighter nevéhez komoly bravúr fűződik: Olaszországban szerzett profi full-contact Európa-bajnoki címet, tavaly pedig a brazíliai kick-box világbajnokság dobogójának harmadik fokára állhatott fel vereség nélkül. A további versenyt súlyos bokaszalag sérülése miatt kényszerült feladni. Szabó László maximalista, budapesti munkája után – Hricsovinyi Károly irányításával – a békéscsabai tréningeket is lelkiismeretesen végzi, közben Rehák György edzésein is szépen teljesít. Az egykori kick-box világbajnok, Novák Jenő is vélhetően ringbe lép, a Terrorelhárítási központ kötelékébe tartozó elit zsaru remélhetőleg kemény pofonokat oszt majd. 

SZTÁRVENDÉG: SEMMY SCHILT

A gála díszvendége a holland Semmy Schilt, négyszeres K-1 világbajnok, aki szombaton egy ráhangoló edzést tart a TEK-nél versenyzők számára. Örömmel fogadták el a meghívást a magyar küzdősport korszakos egyéniségei is. A legendák a ringek közvetlen szomszédságában kialakított szektorból szemlélik majd az eseményeket és drukkolnak a versenyzőknek, illetve sor kerül majd életműdíjak átadására is.

KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR
A rendezvényen minden küzdősport rajongó megtalálhatja az általa favorizált szakágat, kedvelje akár a földharcot vagy a ringes sportokat, esetleg a tradicionális kata bemutatókat.  A helyszínen színes kiállítás és kedvezményes vásár, a család minden tagjának igényét kielégítő – küzdősportokkal kapcsolatos – börze is várja a rendezvény látogatóit.

IRÁNY A LELÁTÓ
BUDO ÉS KÜZDŐSPORT GÁLA 2014
Időpont: 2014. szeptember 28.
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
(Budapest XIV., Dózsa György út 1.)

A TEK küzdősport gála selejtezői reggel 9.00-kor, a döntők délután 14.30-kor kezdődnek, a gála 17 órakor veszi kezdetét. A verseny fővédnökei Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter, Dr. Simicskó István Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért és ifjúságért felelős államtitkár.

forrás: K-1.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr366728803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása