TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Kiss Balázs birkózó naplója #3: Ez vár a magyarokra szombaton a birkózó vébén

2014.09.12. 21:20 td_axl

kiss balazs.jpg

taskenti birkózó-világbajnokság pénteki versenynapjától kezdődően lépnek a küzdőtérre a kötöttfogású magyar birkózók, melynek apropóján Kiss Balázs világbajnok magyar birkózó értékel és blogol oldalunkon a történésekről. Balu a szombati meccsekre való sorsolást követően blogolt, itt olvashatod, szerinte mi vár a magyar birkózókra holnap.

kotottfogásu-csapat.jpg

 

66kg Lőrincz Tamás

A 66 kg-ban Lőrincz Tamás a felső ágra sorsolt. Ennek ellenére kaphatott volna könnyebb ágat is. Nem lesz egyszerű, nokedli meccse egy sem lesz. Olimpiai ezüstérmesünk a 38 fős mezőnyben a francia Eb-bronzérmes Margaryan ellen kezd a 16 közé jutásért, ahol ha nyer, minden bizonnyal az idei év 66 kg-os orosz EB-bajnok Adam Kurak lesz az ellenfél. A négy közé jutásért várhatóan az örmény (korábban orosz színeket képviselt) Harutyunyan vagy a török Yüksel következhet majd. Az elődöntőre a legnagyobb esélye a világ- és olimpiai bajnok iráni Noroozinak és talán a német Európa-bajnok Stäblernek van!

80kg Bácsi Péter

Petinek viszonylag elég jó a sorsolása,kaphatott volna sokkal rosszabbat is. De nem elég a jó sorsolás azzal élni is kell!! A tadzsik Rofijev ellen kezd, aki ellen ha hozza a kötelezőt, következhet minden bizonnyal a svéd Pettersson! A folytatásban az ellenfél sorsa várhatóan a két olimpiai bronz érmes, a litván Kazakevic és az azeri Ahmadov között dől el. Ennek a győztesével negyeddöntőzhet Peti!

 

130 kg Lám Bálint

Torony sajnos kőkeményen belehúzott.Innen szinte kilátástalan tartom a továbbjutást.A 23 fős mezőnyben Lám ellenfele a nyolc közé jutásért a török Eb és vb-győztes, olimpiai bronzérmes Riza Kayaalp lesz. A folytatásban várhatóan a világbajnok észt, Heiki Nabi jön, majd a döntőbe jutásért amerikai, dél-koreai, kínai és bolgár négyesből érkezhet valaki.Ha kikapna a töröktől ami elég valószínű akkor ha bemegy a török a döntőbe….akkor meg azt Észt következne….nagyon nehéz dolga lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr696693303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása