TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GSP épp visszatérni készül?

2014.06.27. 15:19 td_adamrepa

A legtöbb embernek egészen mást jelent a pihenés, mint GSP-nek. Mióta határozatlan idejű szünetet vett ki a UFC-nél, felkapott 10 fontnyi izmot, így jelenleg 200 font testsúllyal járkál. Bár még mindig nem határozott a visszatérés mellett és nem jelentett ki semmi konkrétumot, legfőbb indokként mégis azt jelölte meg, hogy a top váltósúlyúak is mind 200 font körül járkálnak. Mindenesetre Johny Hendricks, Tyron Woodley vagy épp Hector Lombard biztosan hatással voltak hozzáállására.

Ennyire magas szinten már minden apróság számít, érthető okokból GSP pedig nem akar előnyt adni ellenfeleinek az erő terén. Legutóbbi meccsén Johny Hendricks egyértelműen erősebb volt, holott korábban ilyen téren mindig GSP volt előnyben ellenfeleivel szemben.

Nyilván semmi sincs még eldöntve vagy kimondva, de az, hogy GSP edzésmódszereire a UFC jelenlegi váltósúlyú mezőnye hatással van, mindenképpen adhat némi reménykedésre okot rajongói között. De Firas Zahabi, GSP fő edzője és barátja szerint is rengeteg még a tűz az egykori bajnokban, ezért szerinte vissza fog térni.

Meglátjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr436422267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása