TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nagyot meccselt Szerbiában Soltész Laci

2014.05.05. 17:18 td_axl

soltesz-dado2_1.jpg

A Serbian Battle Championship 3 elnevezésű MMA-gála egyik főmeccsén Soltész László Damir Dado Mihajloviccsal csapott össze. A 77 kilogrammban megrendezett, igen kiegyenlített mérkőzésen a bírák pontozással a szerb fiút látták jobbnak. 

Mindkét versenyző hozta a súlyát, Laci és Mihajlovics is 77,3 kilogrammal mért be, a srácok kihasználták a 30 deka súlykedvezményt. Tudtuk, nagy bunyó vár Lacira Újvidéken a kitűnő Mihajlovics ellen, s azt is sejtettük, ha végigmegy a meccs, nagyon nehéz lesz pontozással nyerni. Márpedig az újvidéki csata végigment, s ahogy az várható volt, a szerbek kedvence pontozással behúzta az összecsapást. 

- Állva aktívabb volt Mihajlovics, próbálta kihasználni hosszú karjait, többször elért, mint én őt – kezdte Laci. – Földön viszont lényegesen jobb voltam, ha lekerültünk, én dolgoztam rajta, szinte mindhárom menetben volt veszélyes technikám. Kiegyenlített volt a mérkőzés, a fele állásból, a fele földön telt. 

Bár versenyzőnk ismerte már a szerb csarnokokban uralkodó hangulatot, az újvidéki miliő még őt is meglepte.

- Kevés volt a külföldi versenyző, amikor viszont bevonult egy szerb fighter, majd szétrobbant a teltházas csarnok. Sportszerű volt a közönség, a mérkőzésem után sokan jöttek fotózkodni, gratulálni, a mi meccsünket tartották a gála legjobb összecsapásának. A bunyó után Mihajlovics is elmondta, nagyon kemény meccset vívtunk, a stábjával össze is álltunk egy fotóra.

A kiegyenlített csatának nem kizárt, hogy folytatása is lesz, bár erről a helyszínen még nem esett szó. Arról viszont igen, hogy Lacit teljesítménye alapján visszavárják Szerbiába.

forrás: Hungarian Pitbull Fighters

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr256120328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása