TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Cormier: Gustafsson-nak nincs esélye a Jones elleni visszavágón

2014.05.05. 16:37 td_hriczuakos

cormier-stare.jpg

Amíg néhány hónappal ezelőtt szinte elképzelhetetlen volt, hogy Daniel Cormier és Jon Jones kedves szavakkal illesse a másikat, azóta mindkét fél meglehetősen tiszteletteljesen beszél a másikról. Bár ez közel sem jelenti azt, hogy puszipajtásak lennének, de talán közelgő meccsük miatt inkább visszavettek a tempóból. DC legutóbbi nyilatkozatában szinte méltatta a bajnokot, és megosztotta véleményét a Gustafsson elleni összecsapásukról:

„Nincs esélye, de had magyarázzam ezt meg. Azt mondom, ha fogadnom kellene, vagy megkérdeznék 10 embert, abból 9 azt felelné, hogy Jones nyerne, mert őszintén szólva, neki sokkal több fegyvere van a tarsolyában. Ha megnézed, Jones papíron esélyesebb, mint sokan közülünk. Úgy tűnik, hogy ő hozzánk képest előnyösebb helyzetben van. Ezek azok a dolgok, amelyeket papíron nem igazán tudsz lemérni. Én egész életemben nyertem. Ez az egyetlen dolog, amihez értek, és ezt szeretném akkor is, ha befejeztem az MMA pályafutásomat. Nem szeretnék arrogánsnak, vagy nagyképűnek tűnni, de tudom, hogy kell nyerni. Tudom, hogy a nap végén, amikor belépek a ketrecbe, sokkal több dolgot tettem karrierem során, mint az ellenfeleim. És ez az, ami mozgat engem.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr926113871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása