TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dana White: Simán lenyomnám Tito Ortizt boxban

2014.05.01. 13:22 td_Emree

6558.jpg

Az esetleges összecsapás résztvevői

Az USA-ban nagy hagyománya van, hogy egy-egy mérkőzést legyen szó lényegében bármilyen sportágról egymás szóbeli vegzálásával próbálnak népszerűsíteni. Ezt hívják trash talknak. A jelenlegi legnagyobb MMA szervezet az UFC hivatásosai között is akad nem egy ember, akiknek nem kell a szomszédba menni egy-két jó szóért. De a szervezet elnöke Dana White sem az, az arc, aki kihagyná az alkalmat, ha alaposan beolvashat valakinek. Ezen vágya kielégítéséhez a közösségi médiát sem rest igénybe venni.

Most egy rajongóval volt egy kisebb vitája, ami azonban elég érdekes kérdést vetett fel. Tito Ortiz kapcsán került napvilágra a dolog. A kettejük viszonyát korábban úgy jellemezte, hogy ha házasok lennének, akkor szükségük lenne egy tanácsadóra. Nos, a pár elvált hiszen Ortiz az UFC-ből való visszavonulása után a Bellatornál folytatja pályafutását.

Egy rajongó a Twitteren kérdezte, Dana miért nem gurul egyet Titoval? Nagyon kíváncsi lenne rá és sok pénzt fizetne érte, próbálta győzködni a főnököt. White sem volt rest a válasszal:

„B*szdki Tisztában vagyok vele, hogy Tito lemészárolna egy grappling/MMA meccsen. De ha boxolnánk simán nyernék!”

Azt érdemes tudni, hogy a kopasz korábban hátrányos helyzetű gyerekeket tanított az ökölvívás rejtelmeire és promóter is volt mielőtt a vegyes harcművészetekre váltott volna. A kérdés már csak annyi, hogy szerintetek ki nyerne, ha a fenti két úriember ilyen vagy olyan szabályrendszerben összecsapna?

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr926101538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tar Miki 2014.05.01. 17:48:27

Hülyéskedtek?Ortiz nagyon haza vágná Danát...
süti beállítások módosítása