TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC 172 előtt: Phil Davis már Jonest semmisítené meg

2014.04.26. 15:26 td_hriczuakos

davis.jpg

Mióta 2009-ben csatlakozott az UFC-hez, Phil Davis igen komoly eredményeket ért el. Többek között kopogtatta Gustafsson-t, vagy például okos bunyóval megoldotta Machida-t is. Bár Rashad Evans elleni veresége fájó pont lehet Davis számára, azonban Mr. Wonderful még nagyobb fokozatra kapcsolt, és sikerült feltornásznia magát a súlycsoport elitjéhez. Soron következő ellenfele Anthony „Rumble” Johnson lesz ma este az UFC 172 során, kinek a legyőzésével szintén nagyot léphetne a ranglistán, vagy máris címért mehetne. Phil nagyon feni a fogát Jones-ra, szinte csak vele kapcsolatban nyilatkozott a héten, ezek közül szemezve:

„Nem szeretem megmondani az embereknek, hogy mit érdemelnek meg, vagy miben jók, nem ekézem őket, mert én nem ilyen áron szeretném felküzdeni magam a csúcsra. Attól nem leszel jó bunyós, ha azt mondod: Igen, Jon tényleg egy szívás. Ettől nem lesz jobb. Jones még fiatal, elképesztően tehetséges, keményen dolgozik, és ő a bajnok. Csupán jó dolgokat tudok mondani róla. De ahogy már mondtam, egy napon meg fogom semmisíteni őt.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr506085575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása