TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TUF 3 Brazil: színre lépnek a "nehézfiúk"

2014.04.08. 20:33 td_Emree

tufbrazil3.jpg

A múlt vasárnap befutott a The Ultimate Fighter Brazil következő epizódja. Az előző adásban Wanderlei csapata megnyerte az első küzdelmet a csapatok között és a jogot is, hogy ő válassza ki a következő párosítást, ami egyben az első nehézsúlyú bunyó is. Wanderlei nem is várakoztatott minket sokáig, a küzdő felek nem mások, mint Wanderlei csapatából:

                  Antonio „Cara de sapato” Carlaos Junior     vs.     Sonnen csapatából Edgard „Magrao” Castadelli

Életkor                        24 év                                                                         34 év

Magasság                   187 centiméter                                                          191 centiméter

Ütőtáv                         202 centiméter                                                          196 centiméter

Mérleg                        3-0                                                                             12-4-0

De ne rohanjunk ennyire előre. A felvezetésből kiderült, hogy Magrao felesége várandós és emiatt is szeretne többek között nyerni, hogy így támogassa családját. Cara de Sapatoról megtudhatjuk, hogy saját bevallása szerint a többi harcossal ellentétben ő nem szegénysorból származik. Fény derült arra is, hogy a női segédedzőknek mi a feladatuk a csapaton belül. Amellett, hogy lelki támogatást nyújtanak a harcosoknak, különböző gyakorlatok segítségével próbálják ráhangolni a srácokat a megfelelő lelkiállapot elérésére. Ők ezt saját bevallásuk szerint nagyon élvezték, és hasznosnak tartják ezeket a gyakorlatokat.

A lazább részekből megtudhatjuk, hogy Silva nem csak a ketrecben veszélyes, de a csócsó asztal mellett is valamint, hogy a brazil srácok, hogyan is viszonyulnak Sonnen korábbi nyilatkozataihoz, amiben nem éppen elismerőleg nyilatkozott az országról. Francine Pantaleao személyében, pedig bemutatásra került az eheti oktagon lány is, legnagyobb örömünkre. Lássuk, hogy alakult a küzdelem!

Röviden összefoglalva, gyorsan. A számok alapján elsőre Magrao tűnt esélyesnek. Kiváló BJJ harcos és sokat dolgoztak az ütőtechnikáján is. Ennek ellenére Cara de Sapatonak 7 másodpercre volt szüksége, hogy egy jobb horoggal földre küldje ellenfelét, majd a teknősbe menekülni próbáló Magraot még megkínálta néhány ütéssel, ami a bírónak elég is volt, megjegyzem jogosan. A bunyó, tehát a Wanderlei csapat újabb győzelmét hozta. Sonnenéknek még egy sárfoci meccs keretében lehetőségük lett volna átvenni a kezdeményezést, de ezt is elbukták, ennek köszönhetően ismét Wanderlei választhatja ki az elkövetkező meccs résztvevőit.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr175890643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása