TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Faber részéről mehet a Cruz elleni trilógia

2014.04.04. 18:23 td_hriczuakos

UFC-132-Cruz-and-Faber.jpg

Miután két és fél éve harcképtelen, Dominick Cruz kénytelen volt hátrahagyni harmatsúlyú bajnoki címét, melyet ezáltal a korábban interim bajnok, Renan Barao birtokol a továbbiakban. Cruz szeretett volna már visszatérni jóval korábban, nem is ezzel volt a gond, azonban újabb sérülései folyamatosan hátráltatták, ezért sem lehet biztosat mondani jövőjével kapcsolatban. Dana is kritikus volt a téma kapcsán, korábban felvetődött, hogy Dominick esetleg visszavonul, azonban a bajnok erről hallani sem akart. Közben szépen átrendeződött körülette a mezőny, ezáltal új kihívókat kialakítva a rangsorban. Baraot sokan most a legjobb bunyósának tartják a szervezetnél, Renan dominanciája immáron több mint 30 meccs óta megdönthetetlen.

Urijah Faber már kétszer találkozott Barao-val, ám győznie nem sikerült. Pedig Faber-t is keményen fából faragták, hisz eddigi vereségei kizárólag címmeccsek alkalmával jöttek össze, vagyis ezeken kívül soha egy meccset sem veszített el. Ráadásul Urijah és Dominick között akadnak elvarratlan szálak, hisz kettejük párharca 1-1-re áll, így hát aktuális lehetne közöttük egy mindent eldöntő meccs, amennyiben Cruz felépül és visszatér. Faber pedig benne van a dologban:

„Imádnám ezt az összecsapást, az emberie mindig kérdezgetik, melyik bunyót szeretném legközelebb. Ha ez létrejönne, akkor azt mondanám, hogy OK, de ha nem, akkor jöhetne az, amit az UFC szeretne. Tudom, hogy Dominick legjobb tudásával érkezne a ketrecbe, de én jobb lennék.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr845890887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása