TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Lion Fight 14: Cris Cyborg vereséget szenvedett

2014.03.30. 17:49 td_axl

lionfight14_cyborg.jpg

Vegasban hétvégén rendezték a Lion Fight 14 gálát, mely a Muay Thai szabályrendszerű küzdelmek amerikai ünnepnapját hozta. A szervezet erős ilyen gálát összepakolásában, ami a bunyósok kvalitásának köszönhető elsősorban. Az est érdekességét többek között az hozta, hogy Cris Cyborg is ringbe lépett Jorina Baars ellenében a szervezet váltósúlyú címéért kiírt meccsen.

Cyborg cucc-teszt fiaskója és az UFC-től való távozását követően szemmel láthatóan másabb fizikai paraméterekkel érkezett a meccsre, de a lóhús nélkül Cyborg mögött valódi technikai repertoár áll. Az MMA és Muay Thai/Kick box szabályrendszer találkozása azonban már korábban is megmutatta, hogy MMA predátorok ráeszmélnek, saját vizeiken veszélyesek leginkább, így Baars is komoly próbatételnek ígérkezett Cyborg számára. Ez maximálisan be is jött, Jorina ugyanis talán élete formáját hozva hatalmas tempót és szép megoldásokat bemutatva gyönyörűen megoldotta Cybor-ot. A bíró ráadásul nehezen követte le a meccset, ami ugyan köszönhető a nagy fordulatszámnak, két leütést nem is írt jóvá Baars számára. Cyborg nagyot kockáztatott ezzel a meccsel egy esetleges UFC-visszatérés, Rousey elleni meccsázsióval kapcsolatban, mely után Dana White nevetve söpri le Rousey egyedüli veszélyes kihívóját az asztalról.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr955885890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása