TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anthony Pettis visszatér

2014.03.29. 13:03 td_Emree

Anthony-Pettis-vs-Gilbert-Melendez-478x270.jpg

Korábban már mi is beszámoltunk Gilbert Melendez (22-3 MMA, 1-1 UFC) jövőbeni terveiről és ennek kapcsán felmerült Anthony Pettis (17-2 MMA, 4-1 UFC) neve is.

Nos, szerdán az UFC elnöke Dana White megosztott a sajtóval néhány újabb információt a bajnok további sorsát illetően.

A puerto ricoi újság, a Primera Hora közölte Dana White szavait, miszerint Pettis 2014 év végén védi meg címét, és még 2015-ben küzdeni láthatjuk a trópusi szigeten küzdeni.

Pettis maga is részt vett a sajtótájékoztatón, ahol megerősítette, hogy következő ellenfele Gilbert Melendez lesz, miután mindketten csapatkapitányok lesznek a következő “The Ultimate Fighter”-ben. Kettejük összecsapásának még nincs hivatalos dátuma, de várhatóan 2014. december 27-én, az év utolsó szombatján kerül megrendezésre. És ha már találgatunk a legvalószínűbb helyszínnek Las Vegas tűnik. De sem az időpont, sem a helyszín nincs megerősítve.

Pettis jelenleg is térdsérüléséből lábadozik. Korábbi kilenc küzdelméből nyolcat megnyert, olyan nevek ellen, mint Jeremy Stephens, Joe Lauzon és Donald Cerrone tudott diadalmaskodni. Tavaly augusztusban, pedig Benson Hendersontól szerezte meg az UFC könnyűsúlyú övét.

Az UFC tervei szerint a bajnok júliusban tért volna vissza José Aldo ellen, de ez végül nem valósult meg. Pettis és öccse Sergio egyébként több helyen tartottak MMA szemináriumot a szigeten.

Melendez, Pettishez hasonlóan nyolcat megnyert a legutóbbi kilenc meccséből. Egyetlen vereségét tavaly áprilisban Benson Hendersontól szenvedte el egy megosztott pontozásos vereség formájában.

Dana White még azt is megemlítette, hogy a korábbi ökölvívó promóterrel Peter Riverával közösen azon fognak dolgozni, hogy az UFC minél nagyobb teret nyerjen Puerto Ricóban.

Nem tudom, Ti mit gondoltok róla, de én kíváncsian várom a fejleményeket és a küzdelmet is!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr225881105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása