TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TUF 3 Brazil "Az izmozás második fokozata"

2014.03.24. 19:25 td_Emree

tufbrazil3.jpg

Eltelt egy vasárnap, így a The Ultimate Fighter: Brazil 3 egy újabb epizóddal örvendeztetett meg minket, hogy miért mondom ezt? Először is, mert az epizód végén külön kiemelték, hogy a következő részben megválasztják a következő brazil oktagon lányt. Aztán a dráma szerelmeseinek, volt itt egy nem gyenge párbaj Wandy és Sonnen között. És végül, de nem utolsósorban kiváló küzdelmek, annyit talán elárulhatok, hogy az aktuális 8 összecsapásból 7 ért véget ilyen vagy olyan okból idő előtt.

A legutóbbi adásban tovább folytatódtak a küzdelmek, a TUF házba való bekerülésért, 4 nehéz - és 4 középsúlyú összecsapás került a palettára. Láthattunk, korábbi modellt, BJJ világbajnokot, korábbi drogfüggőt, majdnem a korábbi súlyának felére fogyott bunyóst, munkanélküli harcost, akinek a TUF jelenti a kiugrási kísérletet, és még olyat is, aki korábban már edzőként részt vette a korábbi szériákban.

 Aki szeretné megtekinteni az epizódot ne, olvasson tovább!

 Nehézsúly

Richardson Moreira „Rick Monstro” (7-1), 29, Campinas, SP, VS. Alexandre Machado „Bebezoa” (7-1), 29, Niterió, RJ. Moreira győzött az első menetben kiütéssel.

Marcos Rogério „Pezao - Bigfoot” (11-2), 28, Ribeirao Pires, SP, VS. Thiago Santos „Big Monster” (11-3), 26, Rio de Janeiro, RJ. Nagyláb az első menetben egy guillotine fojtással lelépte a Nagyszörnyet.

Antônio Branjão „Monthana” (3-0), 27, Uba, MG, VS. Fernando Camoles (4-1), 27, Sao Caetano do Sul, SP. Monthana a második menetben TKO-val búcsúztatta Camolest.

Vitor Miranda „Lex Luthor” (9-3), 34, Joinville, SC, VS. defeated Bruno Silva „Blindado”, Cajazeiras, PB. Miranda egy fejrúgást követően kiütéssel diadalmaskodott a második menetben.

 

Középsúly

Guilherme de Vasconcelos „Bomba” (3-1), 27, Belo Borizonte, MG, VS. Markus Perez „Maluko” (3-0), 24, Sao Paulo, SP. Bomba rövidre zárta az első menetet egy hátsó pusztakezes fojtással.

Ismael de Jesus „Marmota” (9-4), 33, Goiania, GO, VS. Pedro Paulino „Vinagre” (3-0), 29, Comrumbá, MS. Miután Pedro ujjsérülést szenvedett, Ismaelt hozták ki győztesnek, TKO-val.

Warlley Alves (6-0), 22, Governador Valaveres, MG, VS. Wendell Oliveira „War Machine Negao” (23-7), 31, Rio de Janeiro, RJ. Az extra menetet követően Warlley Alves jutott tovább megosztott pontozással.

Marcio Junior „Lyoto” (12-0), 24, Florianopolis, SC, VS. Giuliano Arante „Alemao” (5-1), 29, Campo Grande, MS. Lyoto az első menetben guillotine fojtással nyert.

A küzdelmeket követően tanúi lehettünk a sport egy kevésbé szép oldalának, bár ennek megítélése ízlés dolga. Történt ugyanis, hogy a győztesek felsorakoztak és várták, hogy kinek a csapatába választják be őket. Ekkor Wanderlei közölte, hogy szerinte Sonnennek bocsánatot kellene kérni a korábbi nyilatkozataiért, amiben nem kicsit húzta le Brazíliát. Miután Sonnen erre nem volt hajlandó egy durcás kisgyerekhez hasonlatosan kiviharzott a teremből, miközben azt hajtogatta, hogy kilép a show-ból, ha a fenti kérése nem teljesül. Chael erre csak annyit felelt, hogy elfogadja Wanderlei kilépését és vele a vereségét is.

Sonnen ugyan Wanderlei után ment és elmondta neki, hogy nem személyes volt a dolog, hanem azért csinálta, hogy megkapja az Anderson Silva elleni második meccset is. Wanderlei ennek ellenére ragaszkodott, mire Chael kijelentett, hogy ha egymillió éve lenne, akkor sem kérne elnézést. A számomra furcsa az volt, hogy a többség Sonnen mellé állt. A női sporttanácsadók szerint Wanderleinek nem kellene így viselkednie, míg egyes harcosok úgy nyilatkoztak, hogy a két csapatkapitány közti nézeteltérést a ketrecben rendezzék el.

Azt tudjuk, hogy Chael Sonnen a „szájkarate” nagymestere és úgy tűnik most is bejött neki a dolog, mert nem elég, hogy piszkosul felhúzta Wanderlei Silvát, de még a műsorban szereplő honfitársai szimpátiáját is sikerült kissé megingatnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr985870889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása