TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Sonnen: Wanderlei sosem volt igazi bajnok

2014.03.06. 06:35 td_hriczuakos

Chael.jpg

Már csak pár nap, és jön a TUF brazíliai keringőjének 3. évada, mely leginkább a két edző személye miatt lehet pikáns, hisz Wanderlei Silva és Chael Sonnen vezetik majd egymás ellen csapatukat. Az tuti, hogy Sonnen nyugdíjas napjait nem Brazíliában tölti majd, mivel előszeretettel szapulja a brazil népet, mely több MMA harcost sem hagyott nyugodni. A promo videó alapján csemege lesz ez az évad, pechünkre viszont a brazil Global TV mellett csak az UFC Fight Pass szolgáltatásán élvezhetjük a show-t, ha pedig más nem, majd a neten koslathatunk a legújabb epizódok után.

De hogy ne kanyarodjak el ennyire a történettől, Sonnen a napokban több interjút is adott különböző fórumokon, többek között arról is mesélt, hogy Wanderlei meccsei még a Pride-os időkből mind előre lefixáltak voltak:

„Már több éve megmondtam, hogy a Japánban lehozott meccsei mind kamu volt. Én voltam az első, aki kimondta: Fiúk, lejárt az idő, a bíró füldugót visel, ezek a meccsek nem igaziak. És amint ezt kimondtam, tudtam, hogy voltak olyan csapattársaim, akik szintén küzdöttek akkor. A promóter bejön 10 rugóval a kezében, és elmondja, hogyan alakul majd a meccs. Amint kimondtam ezt Silva-ról, olyan emberek álltak mellém, mint Goodridge, Coleman vagy Frye. Mind azt mondták, igen, Chael-nek van igaza, ezek a meccsek le vannak zsírozva.  Ezért van az, hogy azt mondom, ő sosem volt egy igazi bajnok. Ülök otthon a kanapén, látom, hogy ez az ember megjátssza magát, és ez idegesít.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr485844645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása