TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Hughes: GSP nem akar egy újabb verést Hendricks-től

2014.03.03. 16:39 td_hriczuakos

UFC123_Presser_Photos-GYI0062507761.jpg

Mióta GSP egy időre félrevonult, a média és különböző harcosok boncolgatták a történéseket, hátha választ kapnak a pontos okra, okokra. Maga GSP az UFC-t is hibáztatta távozása miatt, bár George edzője, Firas Zahabi szerint a kanadai fejében nem volt minden rendben. Azóta is nyitott a kérdés, hogy vajon visszatér-e GSP, és ha igen, akkor mikor. Legutóbb Matt Hughes-t  kapták el ezen kérdéssel, aki nem csodálkozott korábbi ellenfele döntésén:

„Nem, egyáltalán nem lepett meg a dolog. Az emberek kezdtek felnőni hozzá és a képességeihez. Most már abban a korban van, amikor kicsit kezd majd lelassulni. Viszont sok pénzt keresett a szakmában. Istenem, mit kellene még bizonyítania? Mit akar még csinálni? Nem voltam meglepődve, inkább azon lennék, ha mégis úgy döntene, hogy visszatér.”

A Hendricks elleni meccsről:

„Szerintem nem akar még egyszer kimenni, és szembenézni Johny-val. A végeredmény pedig nagyon szoros volt. Nálam Johny nyerte azt a meccset, de az első menet tényleg pokolian szoros volt. A földön Hendricks nyert, ott szinte felaprította GSP-t. Azokban a menetekben, melyeket George nyert meg, szinte alig ő volt a jobb. Ezért aztán úgy hiszem, hogy nem akar még egy verést kapni tőle.”

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr785841451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása