TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Belfort 90 napot kért a TRT-mentes élethez

2014.03.03. 17:33 td_titusz

Érdekes dolgok zajlanak most Észak-Amerikában. Mint ismert, a NSAC úgy döntött, hogy betiltja a TRT használatot a küzdősport rendezvényeken, és ennek eset "áldozatul" Vitor Belfort címmérkőzése is. Vitor a bejelentést követően azonnal lemondta a mérkőzést, mondván ennyi idő alatt nem tud átállni az "új életre".

belfort.jpg

Vitor úgy kalkulált, hogy körülbelül 90 napra van szüksége ahhoz, hogy szervezetét átállítsa tesztoszteron terápia nélküli életre. Orvosa az alábbi közleményt adta ki az Instagramon:

"Vitor Belfort TRT-je mindig is egészségügyi döntéseken alapult, azért, hogy egészségesebb legyen. Ez az ellátás széleskörben, minden beteg ember számára elérhető, aki meghozza a döntést, hogy egy jobb, egészségesebb életet éljen a természetes öregedése mellett.

Mindenfajta teljesítménynövekedés nem hozható összefüggésbe ezzel a kezeléssel, ezt csupán csak a kőkemény edzésmunka iránti akarat, feddhetetlen táplálkozás, pihenés, és megingathatatlan fegyelem hozhatja el egy atléta számára. A betegem a sport iránti elkötelezettség és a rajongóinak tisztelete miatt úgy döntött, hogy megszakítja kezelését.

90 napra lesz szükségünk, hogy átállítsük Vitor kezelését és étrendjét, hogy megfeleljén az extrém nehézségű edzésmunkájának. Ez az ami Vitort az egyik legnagyobbá teszi az UFC történelmében, és a legelszántabb atléta akivel valaha együtt dolgozhattam."

Őszinte leszek, szerintem Vitor bácsi első körben hatalmasat bukott volna Weidman ellen, ha egyből cucc nélkül áll neki a címmeccsnek. Én személy szerint örülök a TRT tiltásának, kíváncsi leszek, hogy a TRT kúrán lévő "harcosok" mire mennek a plusz segítség nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr355840037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yusuf Namajev 2014.03.04. 10:22:01

Szerintem meg ezt előbb is bevezethették volna,és ügye már írtátok hogy nem kis szerepet játszik a GSP aspektus.
Elég érthető számomra aki ezekhez a harcosokhoz képest amatőr szinten űzöm a sportot,hogy aki nem "cuccozik" az neheztel a többiekre akik használnak ,és akik a mezőny legalább 60%-át teszik ki (lehetséges hogy ezzel a számmal keveset mondok ).
süti beállítások módosítása