TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Újra úton a Sárközi MMA Team

2014.03.02. 11:48 td_soleado

A szerkesztőségünk által az Év csapatának választott Sárközi MMA Team gőzerővel dolgozik azon, hogy a tavalyihoz hasonló, eredményes évet zárjanak.

smt_1.jpg

A januárt a kínai túrával kezdték fiúk, és rövid itthonlét után Robi már újra útra kelt. Az aktuális állomás Norvégia, ahol egyrészt a tavaly megkezdett együttműködés folytatása következett, mely szerint a Robi nevével fémjelzett, és az általuk gyártott eszközökkel végzett edzésrendszer kidolgozására és bevezetésére kerül sor hamarosan néhány norvég edzőteremben. Hazaérkezés után sem lesz sok idő pihenni, mert ameddig Robi Norvégiában edzett és az elkészült felszerelések tesztelését és bemutatását végezte, itthon egyik versenyzője, Jani István az utolsó simításokat végezte felkészülésében. Hétvégén volt esedékes az European MMA League újabb fordulója, ahol a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team nehézsúlyú harcosa is megmérkőzött, és az első menetben egy kemény mérkőzésen fojtással zsebelte be a győzelmet.

image-e598fc4c0ab1d211c96ac7c3a4927c907ecc07765cec918454e8fff72d804998-V.jpg

Robi a horvát túra után egy hetet itthon edz, majd a következő helyszín az USA lesz, mely több okból is tartogat érdekességeket, de erről majd külön is beszámolunk. Az év negyede lassan eltelik, és az már mindenképpen elmondható, hogy a Tisza partján a lendület és a lelkesedés idén is töretlen marad

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr205836093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása