TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

K-1 WORLD MAX negyeddöntő eredményei

2014.01.01. 20:30 td_adamrepa

k1-china-550x203-2013-12-28.jpg

A korábbi cikkünkben említett gála kicsit kuszán, de lezajlott. A kiírt időpontnál jóval előbb kezdtek, így elég sokan lemaradtak a műsor egy jó részéről. Először Buakaw küzdött meg a kínai Zhou Zhipeng ellen, aki Buakaw szintjén küzdött. Ez végül oda vezetett, hogy egy extra menetre volt szükség, amire Buakaw kicsit nehezen tudott csak kijönni. Állítólag valami sérülés történt, de összeszedte magát és belevágott. Egy véletlen összefejeléstől felnyílt, de ezután bedurvult és pontozással vitte a meccset.

Shane Campbell pedig megmutatta a világnak, hogy ki is ő - valószínűleg az egyik legnagyobb tehetség a 70kg-os kategóriában. Ellenfele, a kolumbiai Christopher Mena úgy nézett ki ellene, mint egy amatőr. Campbell egyszerűen túl sok volt Menának, aki egyszer az első, egyszer pedig a harmadik menetben le is ment. Campbell pedig simán vitte pontokon a meccset.

A többi meccs eredménye:

  • Han Kai Hu (Kína) pontozással legyőzte a thai Chengrob-ot
  • Kong Hong Xing (Kína) pontozással nyert Saenchai (Thaiföld) ellen
  • Zhang Kai Yin (Kína) a második menetben kiütötte a thai Rachen-t
  • Li Ning (Kína) a harmadik menetben TKO-val nyert a thai Suthin ellen
  • Xie Lei (Kína) pontozással nyert Pasol ellen

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr85714505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása