TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

GLORY 13 eredmények

2013.12.22. 10:15 td_adamrepa

glory13_k.jpg

Bár a tokiói GLORY 13 gálának tegnap kora délelőtt lett vége, az eredmények listája viszont, ha lehet így mondani, még szinte mindig meleg. Nagyszerű meccseket láthattunk, a GLORY pedig szerte a világon nagy hullámokat vert a küzdősportok rajongóinak világában. Hatalmas meglepetések ugyan nem voltak, de pár meccs, mely pontozással dőlt el, vitatható. Nem úgy, mint Holzken meccsei. Nieky ugyanis megette Karapetyan-t:

Valtellini focilabdának nézte Daniels fejét:

De Holzken a harmadik menetben aztán - bár hatalmas szívet mutatott - őt is kiütötte, méghozzá elég csúnyán:. Győzelmét egyébként Ramon Dekkers emlékének ajánlotta,

Uehara pontozással verte Jacoby-t:

Ghita 26 másodperc után kiütötte Zimmermann-t.. Nagyon. Még a lába is maga alá csavarodott:

Aerts pedig mindent beleadott Rico ellen, de sajnos a Rocky-történet elmaradt. Rico szétrúgta Aerts lábait, többször is leküldve ezáltal a legendát.


Martijn De Jong szerint Aerts nyert ugyan 29-28-ra, de sajnos a bírák ezt máshogy látták. Éppen csak, de Rico nyert a pontozólapokon. Aerts japánul szólt a síró közönséghez, így búcsúzott tőlük:

"Nagyon szeretlek titeket és hiányozni fogtok nekem."

A Super Fightok keretében Hesdy Gerges pontozással legyőzte Teixera-t, Kharitonov - szintén pontozással Le Banner-t, Kyshenko Kenmun-t, Anderson “Braddock” Silva pedig Remy Bonjasky-t, akinek szintén nem jött össze sajnos a Rocky-történet. Viszont bejelentette, hogy jövőre Zágrábban megmérkőzik CroCop-val, mert így nem vonul vissza.

Akár az előző gálán, egy bizonyos sztárvendég itt is tiszteletét tette.

GLORY13-FloydHolzken.jpg

Igen. Mayweather gépre ült és tokióba repült, csak a gála miatt. Csak rajongó lenne vagy esetleg befektető? Egy nagyon jó, nagyon színvonalas és csupa akció gálát láthattunk a legjobbaktól. Aerts, Bonjasky hatalmas szivet mutatott még mindig, Ghita ismét egy üzenetet küldött a többieknek, Holzken továbbra is a legjobb a súlycsoportjában. a GLORY pedig megállíthatatlannak tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr285703367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása