TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC Fight Night 30: Machida vs Munoz nyilvános edzés

2013.10.24. 18:51 td_axl

ufn30.jpg

Hétvégén Manchester ad otthont a következő UFC gálának. A Fight Night széria 30. felvonása jön, mely általában szerdánkén kerül megrendezésre, de Manchesterben csak nem fogják hét közepére pakolni az ottani MMA-világ legnagyobb durranását. Ami mellesleg elég nagy érvágást kapott eladhatóság szempontjából Bisping kiesésével, itt elsősorban az angolokra gondolok, ugyanis engem máris jobban érdekelt a gála, mikor Machida ugrott be helyére Munoz ellen. Egyrészt Lyoto bemutatkozik középsúlyban az UFC-nél, másrészt edzőtársak voltak korábban a srácok, kíváncsi vagyok, mit kezdenek egymással. 

Jön még Melvin Guillard sokadik visszakapaszkodási szándékból Ross Pearson ellen, ami brutál jó párosításnak ígérkezik, ugyanis egyikük sem sokat finomkodik, ha fel kell pörgetni a dolgokat, és elsütni pár meghúzott kombinációt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr635597657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása