TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Új ellenfelet kapott Teixeira

2013.03.19. 17:17 td_hriczuakos

Ryan Bader sérülését követően a UFC nem sokáig tökölt, hamar találtak ellenfelet Glover számára. Az új-zélandi James Te Huna jelezte a szervezet felé, szívesen beugrana, és megmérkőzne a sokak által istenített brazillal. Te Huna legutóbb okos bunyóval kipontozta Ryan Jimmot, aki debütálásakor 17 másodperc alatt aludni küldte Anthony Perosht. Volt honnan visszajönnie Jamesnek Jimmo ellen, az első menetben belepislogott egy brutál fejrúgásba, és a földön is szép csomagot kapott, de a második és harmadik menetben már egyértelműen ő dominált, leginkább egy kis ground and pound kíséretében. Amúgy elmúlt 10 meccséből csak egyszer kapitulált, akkor Gustaffson állította meg.

Ami Texeirat illeti, ő Rampaget búcsúztatta a UFC-től, előtte elkapta Fabio Maldonadot és Kyle Kingsburyt is. Glover az egyik leghosszabb ideje tartó győzelmi sorozatát (18 zsinórban) kívánja életben tartani, és nem titkoltan a félnehézsúlyú bajnoki övre pályázik. A UFC 160-on találkoznak majd egymással. Kérdés, könnyebb ellenfél lesz-e a számára Te Huna, mint Bader?

H.Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr335144987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása