TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Erősen startolt a Liga

2013.03.05. 21:00 td_axl

602706_575549502455629_94757548_n.jpg

Március 2-án egy bombaerős starttal indult el a Liga, mely egy egész éves pontszerző, csapat és egyéni MMA-verseny. Nyolc Liga-mérkőzést követően sor került egy Liga Pro mérkőzésre is a középsúlyban, melyen Gábor Zoltán és Lengyel Gábor feszült egymásnak.

Pehelysúlyú mérkőzések:

Csibi Gergely (Halmi Vale-Tudo) – Tuza Gábor (Jászberényi Spartacus Warriors)

Két fiatal harcos csapott össze a nyitó mérkőzésen, melyet végül az agilisabb Csibi Gergely nyert két menetben pontozással.

 

Urbán Raffael  (Totalfight Team) – Király Gábor (Halmi Vale-Tudo)

Rövid tapogatózás után a srácok a földre mentek, melyből végül Urbán jött ki jobban és mount pozicióból TKO-val megnyerte a mérkőzést az első menetben!

Könnyűsúlyú mérkőzések:

Kranitz-Nagy Attila (Totalfight Team Újbuda) – Nagy Dániel (Jászberényi Spartacus Warriors)

A srácok keményen bekezdtek, Nagy az ütéseivel még Kranitz a rúgásaival talált többet. A srácok végül a földön kötöttek ki, ahol Kranitz mount pozicióba került és ütni kezdte ellenfelét egészen a vezetőbíró közbelépéséig.

 

Renyó János (Kazincbarcikai MMA és Grappling) – Obrankovics Zsolt (Totalfight Team)

A mérkőzést Obrankovics kezdte jobban, több ütéssel szépen eltalálta ellenfelét, majd egy levitel után jó pozícióba került, ám Renyá egy karfeszítésbe fogta őt. A vezetőbíró leállította a mérkőzést a versenyző védelme érdekében és Renyóé lett az 5 pont. Az elégedetlenséget megelőzvve a második Liga fordulón már biztos mérkőzés a Renyó – Obrankovics 2!

 

Váltósúlyú mérkőzések:

Böszörményi Bence (Halmi Vale-Tudo) – Hriczán Gergő ( Totalfight Team)

A két versenyző hamar a földre került, ahol előbb Hriczán próbálkozott egy guillotine kísérlettel, majd Böszörményi került mount pozicióba és vette ütésekkel kezelésbe ellenfelét. A menet vége előtt pár másodperccel a vezető bíró leállította a mérkőzést így Böszörményi TKO-val győzött!

 

Kardos Zoltán (Totalfight Team) – Varga István (Halmi Vale-Tudo)

A srácok nagy elánnal estek egymásnak. Varga inkább az ütéseivel még Kardos a térdesekkel és a rúgásokkal szedte a pontokat.  A földharc is leginkább GNP-ben zajlott, ahol a srácok oda-vissza osztották egymást. Az első menet után ott folytatták ahol abbahagyták, változatos küzdelem, a közönség talpon. Eredmény hirdetése, döntetlen! Hirtelen halál! A döntő menet szintén oda-vissza küzdelmet hozott melynek a végén Kardos kezét emelte a vezetőbíró a magasba!

 

Molnár Péter (Kazincbarcikai MMA és Grappling) – Nyúl István (Totalfight Team)

A két harcos pörgős első menetet produkált, melyben jelen volt az álló és a földharc is. A második menetre Nyúlon kijött a fáradtság és a második menet után döntetlen eredmény született. A harmadik menetben Molnár akarata érvényesült így pontozással ő nyerte a mérkőzést.

Félnehézsúlyú mérkőzés:

Nagy Kristóf (Totalfight Team Újbuda) – Palotai Dániel (Jászberényi Spartacus Warriors)

Az est utolsó Liga mérkőzésén a félnehézsúlyúak léptek a ringbe hogy egy nehéz pofonoktól parázsló csatában mérkőzennek meg. A kiegyenlített első menet után Nagy magára talált és a második menetben TKO-val megállította Palotait.

 

Liga Pro középsúlyú főmérkőzés:

Gábor Zoltán (Halmi Vale-Tudo-Re-Ka Gym) – Lengyel Gábor (Jászberényi Spartacus Warriors)

Lengyel nagy lendülettel kezdte a mérkőzést de a srácok hamar a földre kerültek. Itt a jászberényi harcos egy lábfeszítéssel próbálkozott ám Halmi Viktor versenyzője végül kiszabadult a fogásból és mount pozícióba kerülve ütésekkel bombázta ellenfelét. A vezetőbíró 3:30-nál lépett közbe és hirdette ki Gábor Zoltán TKO győzelmét!

A fantasztikus mérkőzések után minden néző elégedetten távozott és mindenki tűkön ülve várja a Liga második fordulóját! További infókért látogasd meg a Liga facebook oldalát!

via Supras

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr535118509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása