TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Mark Hunt vs Stefan Struve összefoglaló

2013.03.03. 13:52 td_axl

Ma hajnalban Japánban visszatért a Szuper Szamoai harcos Mark Hunt, hogy 38 évesen az UFC top nehézsúlyú vonalához csatlakozzon, miután megjárta a poklot. Hat zsinórban elszenvedett vereséget követően immár negyedik sorozatban begyűjtött skalpjánál tart az UFC-nél, igen, nem egy sokad rendű szervezetnél.

hunt.jpg

Stefan Struve ideális és egyben borzasztó ellenfélnek ígérkezett számára. Struve ugyanis fizikai adottságai és BJJ-tudása révén életveszélyt jelentett Hunt-ra földön, állva viszont igencsak szellős a holland védekezése, Mark pedig lézerpontos nagyütő. Struve mindkét vonalon villantani akart, ami jelentősen befolyásolta a meccs képét.

Az elsőben guardba húzva ellenfelét GnP és szub-kísérletekkel folyamatos veszélyt jelentett Hunt-ra. Mark azonban a másodikban önként vitte le a hollandot, hogy tovább bizonyítsa, nem elveszett gyerek már földön. A Szamoai bunyós többször jelezte már korábban, hogy amikor csak lehet, földre menne, hogy élesben is rutint szerezzen a számára kissé idegen harcterületen.  Ha nem is volt mindig a helyzet magaslatán, de ki tudta húzni magát a veszélyes szitukból Struve ellen.

Aztán a harmadikban Struve is előhúzta ezt a kártyát, meg akarta mutatni, hogy állva ő is megugrotta azt a szintet, ami elég Hunt legyőzéséhez, akár leengedett kezekkel is. 25 évesen pár kemény KO-vereséget követően lehet törekedni ilyen fejlődésre, de pont Mark Hunt az az ellenfél, aki ellen ez a kezdeményezés olyan, mintha bekötött szemekkel kiállnál a sínekre. A vonat pedig jött, Struve pedig ismét ledőlt, meccs után meg mehetett a kórházba morfiumdrótra, mert az állkapcsa is eltört.

Jó srác Struve és fiatal még, de nem tudja sokadjára megugorni azt a bizonyos szintet, vagy csak mindig rosszul időzít. Herb Dean meg megint az agyf*szt hozta rám, mikor próbálta még ráengedni Markot a kifeküdt hollandra.

Szóval itt van Mark Hunt, igazából sosem ment el, csak pótolnia kellett a házi feladatát a földön. Pár éve Struve biztosan behúzta volna egy háromszögbe, most viszont védte és jöhetett a dinamit az állra. Én továbbra is a Rally for Mark Hunt mozgalom lelkes követője vagyok, adják neki legközelebb a Dos Santos vs Overeem nyertesét/vesztesét, mindegy, szerintem bármelyikükre komoly veszélyt jelenet. A cím nem feltétlenül lesz meg neki, de egy tökéletlen világban, mint ez, ki szerint nem férne el a derekán az öv? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr525114528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dagadong 2013.03.03. 19:16:13

Struvénak erősen el kellene gondolkodnia a folytatásról. 25 éves, és ez volt a 4. nagyon kemény KO veresége. Ha így folytatja, 30 éves korára olyan lesz, mint most szegény Gary Goodridge.

Hunt pedig még mindíg fenomenális. A post fight interjúi talán még a KOinál is jobbak.

Ha Roy Nelson legyőzi Kongot, akkor szerintem ő lesz Hunt következő ellenfele.

Régen örültem győzelmeknek ennyire, mint most Wandyénak és Hunténak. Szép lenne, ha Wandy most vonulna vissza, egy Japánban megszerzett KO győzelemmel, de sajnos erre kevés az esély.

Ja, és vajon melyik párhuzamos univerzumban jártak a pontozók, amikor Sancheznek adták azt a meccset???
süti beállítások módosítása