TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Glory 5: Bonjasky vs Spong előzetes

2013.03.03. 19:58 td_axl

69663_558959280790290_1238263329_n.png

Londonban jön március 23-án a Glory következő nagy gálája, mely Bonjasky és Spong küzdelmére épít elsősorban. Remy Szilveszterkor valljuk be, kiábrándító teljesítményt nyújtott a nehézsúlyú tornán, míg Spong talán maga sem döntötte még el, hogy az MMA-ra vagy kick-box szabályrendszerre koncentrál. Ezt elsősorban a súlya miatt lenne érdemes eldöntenie, a ketrecben ugyanis félnehézben otthonra találhat, a ringben óriások várhatják továbbra is.

Aztán jön Albert Kraus is, aki a Glory Rome tornáról esett ki ősszel az utolsó pillanatban. Nem mondom, hogy meg tudta volna nyerni Petrosyan ellenében, de a dörzsölt holland bármikor képes villanni, életveszélyes. Télen még lehozott felvezetésként egy kínai tornát, ahol sorba kicsapta az összes kínai ellenfelét. 

Hogy legyen angol is az intróban, betolták az anyagba Liam Harrisont is, aki 2011-ben WBC Muaythai nemzetközi bajnok volt, Mosab "Jaguar" Amrani ellen kell haza pályán jól teljesítenie három hét múlva.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr475115099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása