TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Végh Pumukli Attila és Christian M'Pumbu küzdelme

2013.03.01. 06:25 td_axl

20130228092737_FOX_3915.JPG

Végh Pumukli Attila ma hajnalban mérkőzött a Bellator MMA szervezet félnehézsúlyú címéért Christian M'Pumbu ellen. Az öt menetre kiírt találkozót Attila aktívan, agresszorként kezdte, jó mozgással, dinamikusan vadászta ellenfelét, aki többnyire hátrált és kontrára játszott. Mindjárt az első menetben leütötte M'Pumbut Attila, de nem volt veszélyben a kongói harcos, a földön folytatták tovább.

A közönség a gála előző meccseinek kiütésein felbuzdulva nem díjazta a megfontolt bunyót, a fütty azonban teljesen alaptalan volt. A másodikban tovább üldözte ellenfelét Attila, aki érezhetően nem akart leállni vele öklözni, majd clinch jött,a földön Pumukli próbált lábfeszítést.

A harmadikban Attila kemény könyökösöket rakott guardból M'Pumbu fejére, aki fel is nyílt a feje oldalán, mely azonban nem volt zavaró számára a küzdelem folytatásában. A negyedik továbbra is Attilának volt adható, az utolsó menetre felpörgette magát M'Pumbu, érzete, hogy valamit virítania kell. Bátrabban jött előre, jobb lett a lábmunkája, de Attila lemozogta és kontrákkal operált. 

Az öt mentet követően nem volt kérdéses, hogy ki nyerte meg a küzdelmet: Végh Pumukli Attila magyar és szlovák küzdősport történelmet írva megnyerte a Bellator MMA szervezet félnehézsúlyú címét! Szívből gratulálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr875111046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fokamoka 2013.03.02. 15:02:35

Nem volt egy hihetetlen látványos csúcsmérkőzés, de....
...5 éve nézek minden UFC rendezvényt, de én még mma meccsnézés közben nem sírtam el magam eddig soha. Elbaszottul örülök, hogy végre szurkolhatok egy magyar srácnak! Köszi Attila, gratulálok! További nagyon sok sikert! (Kicsit Cain Velasquezre emlékeztetett Attila tartása, fejmozgása és a kombinációi, ami azért nem semmi.)
süti beállítások módosítása