TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

A totaldamage immár a blog.hu tagja

2013.02.26. 18:34 td_axl

Decemberben múlt két éves a totaldamage.hu. Két éve indult oldalunk, hogy a magyar és külföldi, elsősorban MMA-releváns híreket és történéseket megosszuk Veletek. Természetesen nyitottunk a más szabályrendszerű rendezvények és sportolók irányába is, hiszen az MMA gyűjtőnévként alapvetően több küzdősportra épül. Oldalunk dinamikusan fejlődött, úgy gondolom, hogy Magyarországon egyedülálló tartalmi és megjelenési formájával elnyerte a Ti tetszéseteket is. Aztán sajnos az oldalt ért hacker-támadás és erőforráshiány révén a facebookra költöztünk, ott pedig ugrásszerűen megnőtt oldalunk tagjainak száma, akik érdemesnek találták munkánkat arra, hogy napi rendszerességgel kövessék. Ezen dinamikus növekedés révén megannyi friss követőnknek esélye sem volt, hogy a totaldamage tartalmát régi formájában láthassa

screen-capture-3.png

A közelmúltban stratégiai partnerekkel egyeztetve arra a döntésre jutottunk, hogy a jövőben a blog.hu motorján és megannyi előnyt nyújtó platformján folytatja tovább működését a totaldamage. Természetesen a facebook profilunkkal összekapcsolva, párhuzamosan érhetitek el majd a megjelenő tartalmat. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a lépéssel egyrészt visszatérhetünk a kezdetekkor elgondolt megjelenéshez hasonlítható felülethez, a továbbiakban pedig nem ’csupán’ facebook csoportként léteznénk a magyar internetes hálózat felhőjében.

A jövőben továbbra is a magyar MMA és minden kapcsolódó küzdősport fejlődésért és népszerűsítésért munkálkodunk, partnereink révén pedig merünk nagyot álmodni, terveink megvalósításában a blog.hu és az index.hu felülete ideális támogatást nyújt.

Köszönjük, hogy eddig velünk voltatok és a jövőben is számítunk Rátok! Biztosak vagyunk abban, hogy egyre nagyobb családot fogunk alkotni, mindez pedig Nektek köszönhető, általatok válhat erőssé és sikeressé a magyar küzdősport! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr945087451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása