TOTALDAMAGE Hírlevél

TOTALDAMAGE cuccok

td_cikk_sapka_banner_odaldoboz.gif

Facebook

Scitec POW3RD! 2.0

Írj nekünk!

kapcsolat.jpg

Utolsó kommentek

UFC 179: Aldo vs Mendes 2 mérlegelés

2014.10.24. 21:33 td_axl

aldo_mendes_1.jpg

A hype-özön utolsó állomásaként eljött az UFC 179: Aldo vs Mendes 2 gála mérlegelése is Rióban, mind a 22 bunyós hozta a súlyát, így nincs akadálya a holnapi bulinak. Érdekesség, hogy Maldonado az ellen a Hans Stringer ellen megy, akivel pár éve Nyitrán Pumukli sérülten döntetlent hozott le. 

Main card (PPV at 10 p.m. ET)
Jose Aldo (145) vs. Chad Mendes (145)
Glover Teixeira (205) vs. Phil Davis (205)
Fabio Maldonado (205) vs. Hans Stringer (206)
Darren Elkins (145) vs. Lucas Martins (146)
Carlos Diego Ferreira (156) vs. Beneil Dariush (156)

Undercard (FOX Sports 1 at 8 p.m. ET)
William Macario (170) vs. Neil Magny (171)
Yan Cabral (156) vs. Naoyuki Kotani (155)
Scott Jorgensen (128) vs. Wilson Reis (125)
Felipe Arantes (146) vs. Andre Fili (146)

Undercard (UFC Fight Pass at 7 p.m. ET)
Gilbert Burns (155) vs. Christos Giagos (156)
Fabricio Camoes () vs. Tony Martin (157)

McGregor már most Mendes idegein táncol

2014.10.24. 16:11 td_interim

king mcgregor.jpg

Szombaton érkezik a UFC 179 az Aldo – Mendes meccs rég várt visszavágójával, de már most úgy tűnik, hogy megint minden Conor McGregorról fog szólni, annak ellenére, hogy az ír ezúttal még egyetlenegy menet erejéig sem fog kibújni striciöltönyéből, hogy ketrecbe lépjen. McGregor a Beyond The Octagon keddi műsorában vendégeskedett, ahol ismét hozta a formáját: ujja köré csavart mindenkit a műsorvezetőktől kezdve a közönségen át egészen az utolsó NAV ellenőrig – aztán csak úgy lazán, minden megerőltetés nélkül páros lábbal földbetiporta egyik riválisa önértékelését. A műsor élőben kapcsolta Aldo első számú kihívóját Rio de Janeiro-ból, aki megpróbált visszavágni McGregornak a Chad „Mini” Mendes-es szurkálódásért. Nem járt sikerrel.

 

Mendes: Milyen magas vagy, haver?

 

McGregor: Öt láb kilenc.

 

Mendes: Oké. Én öt láb hat vagyok-

 

McGregor: Öt négy vagy legfeljebb.

 

Mendes: Csak három hüvelykkel vagy-

 

McGregor: Fel kéne állnod, mert alig látszol a képernyőn!

 

Mendes: Na, oké. Elmondom, én hogy látom Conort: Conor egy nagydumás-

 

McGregor: Egy ÁLLAT!

 

Mendes: Conor komoly figyelmet hozott a súlycsoportnak és a UFC-nek, és egészen a csúcsig dumálta fel magát. Ha Conorra nézek, pénzt látok befolyni a bankszámlámra. Rettenetes ellenfele lennék ennek a fickónak. Conor, tudod, mit jelent a birkózás?

 

McGregor: Azt, hogy leparkolhatom a zacsimat a homlokodon.

 

Mendes: … ha erre a fickóra nézek, csak a pénzt látom a számlámon, olyan rettenetes párosítás lennék neki. Ha meg akar velem mérkőzni, állok elébe-

 

McGregor: Én személy szerint a legjobbakat kívánom neked. Nem hiszem, hogy ez a meccsed bármiben is különbözni fog az előzőtől, de ne aggódj, majd én elveszem az övet Josétól, és visszajövök, hogy levadásszam azt a kis törpe fejed.

 

Mendes: Remélem, elhozod a kabalád a meccsre, mert tökéletes kivégzést fogsz látni a harmadik sorból.

 

McGregor: Én az első sorban ülök! És még csak nem is a harcosok hoteljében szállok meg, hanem a Fertitta-hotelben, vágod? Az elnöki lakosztályban, a Copacabanánál! Szóval te csak élvezd ki a harcos-hotelt, oké? Én első-soros vagyok, baby!

Mendes erre még visszaugatott, hogy pofázz csak, címmeccsen, vagy sem, de majd lerendezzük ezt az oktagonban – de ez már nem volt több, mint a fuldokló utolsó kapkodása a levegőért, mielőtt végleg elnyelte a röhögéssel vegyes taps tengere. Izgatottan várom, mivel rukkol elő McGregor a mérlegelésre és a gálára, mert ígérete szerint el fogja szabadítani a poklot.

 

A bandázsbűz, a hülye galamb meg a Conor: folytatódik a UFC Embedded

2014.10.24. 16:10 td_interim

ufc179-countdown.jpg

Célegyenesbe ért a szombati gála felvezetése: a mérlegelés előtt még kidobták a UFC 179 Embedded második és harmadik epizódját is. A kulisszák mögé tekintő videó második részében Chad Mendes végre megérkezik Brazíliába, majd rögtön hódol a posztmodernnek, és a reptér-hotel távon megtekinti önmagát, amint az Embedded 1-ben Nick Diazzal haverkodik. A dráma csúcspontján megpillantja Aldót, majd kijelenti: szétbaszom ezt a csávót. A mély gondolatok után még mélyebbre süllyedhetünk a harcos-pszichében, amikor a gála további résztvevői közt végre-valahára felbukkan Glover Teixeira is, aki beavatja a nézőket bombabiztos stratégiájába. Ki fogja ütni Phil Davist, de ezt nem bízta a véletlenre: nyolc hónapja mosatlan bandázzsal lép majd ketrecbe, hogy a szövet bűzének köszönhetően már akkor védhetetlen csapásokkal sorozhassa Mr. Wonderfult, amikor még hozzá se ért. Nem lennék az amerikai helyében.

A harmadik, záró epizódban Mendes kiszabadul a Copacabanára, elkap egy galambot, Aldo és Tex pedig olvasmányélményeikről beszélgetnek, de ez igazából senkit sem érdekel, mert OMG MEGÉRKEZIK CONOR McGREGOR. Az ír rosszfiú meg naná, hogy a rá jutó röpke három percben is érdekesebb, mint bárki más – nem is csoda, hogy külön szerepet kapott egy olyan gála felvezető video-sorozatában, amin még csak ketrecbe sem lép. Két aranyköpés a Notorioustól búcsúzóul, aztán lehet izzítani a mérlegelésre:

Jó emberek a brazilok. Főleg a nőstények.

 

(a sofőrhöz): Elviszel José favelájába? Nem? Kár, pedig az övéért jöttem.

Glory 18: Kiria vs van Roosmalen Countdown

2014.10.24. 10:12 td_axl

 glory18.jpg

November 7-én aránylag hosszú kihagyás után tér vissza a GLORY egy gálával, ezúttal Oklahoma ad otthont a 18. rendezvényüknek. Ki is dobtak egy hangulatos trailert, melyben megismerkedhetsz card főszereplőivel. Nagyon profin tolja a GLORY, megcsinálta a keresletet eddig széles körben nem túl ismert srácoknak, most pedig pörgeti a bunyókat és címmeccseket. 

 

Pettis: Emlékeztetnem kell rá mindenkit, hogy ki is vagyok valójában

2014.10.24. 09:55 td_hriczuakos

Magnum-Anthony_Pettis_5.jpg

Decemberben feszül majd egymásnak Anthony Pettis és Gilbert Melendez, hogy eldöntsék, ki is a legjobb könnyűsúlyú bunyós most a világon. A két fél lezavart egy TUF évadot is, melyben kizárólag női harcosok kaptak szerepet, mely idáig egyedinek számít a show történetében. Pettis először teszi majd kockára bajnoki címét a Strikeforce korábbi bajnoka ellen, aki korábban már Bendo ellen közel került ahhoz, hogy a derekára csatolják az övet, ám a pontozóbírók végül Henderson-t látták jobbnak. „Showtime” nyilatkozata közelgő meccséről, és ellenfeléről:

„Ki kell majd állnom, és emlékeztetnem az embereket, hogy ki is vagyok én valójában. Gilbert kemény ellenfél, olyan típusú bunyós, aki kész kiállni ellened a végsőkig. A Diego Sanchez elleni meccsén szórta a pofonokat, Bendo ellen pedig 5 menetet csinált végig, én viszont mégsem tartom olyan veszélyes ellenfélnek. Nem igazán szokott kiütni, vagy kopogtatni senkit, mindössze hosszú időn keresztül képes ugyanazt a tempót nyújtani. Nekem pedig ezt kell majd megakadályoznom, nem adhatok neki 5 menetet.”

H.Ákos

Szűcs Kristóf a londoni IBJJF aranyak után: Az idei a legsikeresebb évem

2014.10.22. 21:16 td_axl

Múlt héten a Londonban megrendezésre került IBJJF Open indulói között találhattuk a magyar jiu jitsu fiatal titánját ,Szűcs Kristófot, aki fiatal kora ellenére kiegyensúlyozott teljesítményt hoz folyamatosan hazai és külföldi jitsus versenyeken, a sportág hazai nagy reménységének tekintem őt. Ha egyáltalán reménység jelzőt kell használni esetében, hiszen júniusban világbajnoki arannyal is gazdagodottGracie Barra Hungary növendék. Kristóf múlt héten Londonban is arany szerzett Gi-ben és NoGi-ben is, Lakatos Sándor harmadik, Cselőtei Tamás pedig ezüstérmes lett!  Kristóf gondolatai:

Hétvégén Londonban versenyeztünk, a London Open az európai IBJJF openek közül talán a legszínvonalasabb versenynek számít, elég jó mezőny jött össze idén is. Ez volt a második versenyem lila övben és úgy érzem sikerült ismét jól helytállni. Súlyomban (94kg) sikerült elhozni az aranyat Gi-ben és NoGi-ben is.

 

Összesen 9 meccsem volt, nagy része idő előtt befejeződött. Egyedül a Gi abszolút döntőben maradtam alul 1 előnyponttal. A felkészülés nem ment a legsimábban, vállsérülés, illetve ínhüvelygyulladás némileg hátráltatott, de ettől függetlenül igyekeztem minél többet kihozni magamból. Idén még van pár komolyabb verseny előttem, szeretnék indulni a X. BJJ Hungarian Openen, illetve még egy IBJJF versenyen, München vagy Madrid, még nem tudom és a szerb Abu Dhabi kvalifikációs tornán, hogy jövőre is biztosítsam kinn a helyem.

 

Ezen kívül Szegeden a Global Grapplingen lesz valószínűleg pár Superfight-om és ennyi. Az idei évet az eddigi legsikeresebbnek tartom természetesen. Rengeteg dolog összejött amiért egész eddig dolgoztam, gondolok itt az eb-re, vb-re, hogy kijutottam Abu Dhabiba, és ennek nagyon örülök.

Ernesto Hoost győzött Peter Aerts ellen egy gentlemanes öregfiús meccsen

2014.10.22. 17:42 td_axl

hoost.jpg

Hétvégén Japánban küzdött meg egymással Ernesto Hoost és Peter Aerts a WKO nehézsúlyú övért, ahogy arról korábban már olvashattatok nálunk. Nem sok infó szivárgott eddig a rendezvényről, ami furcsa kissé, hiszen két legenda csapott össze, ráadásul hatodjára. Ez sem mellékes, hogy a nézőtéren olyan illusztris vendégek voltak, mint Kazuyoshi Ishii, a néha K-1 alapítója, bár lehet, hogy vele nem túl előre mutató promózni manapság a börtönévek és yakuza kapcsolatai miatt.

Szóval Hoost megnyerte a meccset Aerts ellen, melyről a fenti, nem túl jó minőségű felvétel áll rendelkezésre. A pletyka szerint Aerts visszavágót kért, miután elmondása szerint csak három hete volt felkészülni a meccsre, valamint épp térműtét előtt áll, mely miatt baráti megegyezés folytán nem is támadták egymás lábát. Szóval egy öregfiúk, óvatos, barátságos meccs volt, ami talán illik is abba a képbe, ahogy elképzeltük ezt a bunyót.

José Aldo: Én vagyok az MMA Alija, McGregor egy fos

2014.10.22. 17:27 td_axl

aldo_mendes.jpg

Közeledik a hétvége, José Aldo pedig visszatér. Folytatódik az embedded sorozat is, ami a kulisszák mögé kalauzol minket, vagyis az UFC 179 Rio de Janeiroban rendezett gálája előtti nyilvános edzések és sajtós napok pillanatait kaphatjuk el. Chad Mendes, Aldo kihívója szerint ő az MMA Mike Tyson-ja, erre Aldo magát pedig Muhammad Alinak nevezi. Conor pedig egy fos, hogy a szórásból az új hype-bálvány se maradjon ki.

Velasquez megsérült, Hunt vs Werdum jön az ideiglenes UFC nehézsúlyú címért

2014.10.22. 11:20 td_axl

cain-velasquez.jpg

Nincs új a nap alatt: ha UFC és címmeccs, akkor szinte kötelező érvényűen sérülést szenved legalább egyszer a címvédést megelőzően a bajnok. GSP, Jones, Aldo, Pettis…olvashattál már ilyen híreket bőven és most is fogsz. Cain Velasquet térdsérülést szenvedett edzésen, így nem tud kiállni Fabricio Werdum ellen november 15-én. Ráadásul otthon, Mexikóban, az UFC nem titkoltan egyik legnagyobb virítás-kísérletén. Ehhez egy külön TUF showt is hoztak, szóval a beetetés megvolt, de Cain kidőlt. Borzasztóan csalódott a bajnok és miután Werdum közel másfél éve vár a lehetőségre, még Browne ellen is kockáztatta a kihívói poziját, így az UFC úgy döntött, hogy a november 15-i beugró Mark Hunt lesz, a bunyó pedig interim címeccsnek felel majd meg. Ezzel Hunt újra a tündérmeséje kiteljesedéséhez érhet, a Nelson elleni elsétálós KO-ja legitimált kihívót csinált belőle. Nem rossz ez a párosítás, de a sérülési tendencia aggasztó és frusztráló egyben.

UFC 179: Aldo vs Mendes 2 Countdown

2014.10.21. 16:20 td_axl

ufc179-countdown.jpg

Október 25-én, vagyis a hétvégén jön az UFC 179: Aldo vs Mendes 2 gála Brazíliából. Ha Brazília és az utolsó brazil UFC bajnok, akkor nagy lesz a hype, ebben biztosak lehettek. Money Mendes élete formájáról beszél, Aldo kicsit talán beszürkülve, motiváció hiányában, de legalább otthon küzdhet. Teixeira visszaülne a lóra (nem az Overeem által hátrahagyottra) a Jones elleni vereséget követően, Phil Davis jön ellene, aki meg nem akar megrekedni a címmérkőzés kvalifikáló poszton, ő is menne már az övért. Aztán itt van még a brazil piacot megcélozó Ferreira vs Dariush anyag is. Ha sorszámozott UFC gála, akkor Countdown, alább láthatod a videókat.

 

Rutinos harcosok küzdöttek meg egymással a Senior Kempo Bajnokságon

2014.10.21. 16:05 td_axl

kempo-senior.jpg

Harmadik alkalommal került megrendezésre a Nyílt Senior Kempo Bajnokság október 19-én, ahol különböző harcművészeti stílusok versenyzői mérték össze erejüket, tudásukat. A küzdelmekben a 35 év feletti sportolók életkor, súly, harcművészeti tapasztalat alapján kategorizálva vettek részt. Kemény mérkőzéseket láthattak a nézők rutinos harcosoktól.

A rendezvény fő meccseként harangozták be Kormos László 3.danos mester küzdelmét, aki a kiírás szerint Sanyimanóval bunyózott volna „A full kontakt” versenyszámban. Azonban Gulyás Zsolt váratlanul lemondta a mérkőzést, így a TEK gáláról már ismert Fodor Istvánnal lépett tataminra. A mérkőzést a Rakéta Dojo vezető mestere nyerte, egyhangú pontozással. Kormos Lászlóval beszélgettünk.

- Hogyan készültél a senior bajnokságra?

– Ez a hétvége jónak ígérkezett számomra, mert az ellenfél egy régi kempós lett volna, akivel utoljára 1998-ban edzettem együtt az akkori BSE- edzőtermében. Gulyás Zsolt (Sanyimanó) egy igazi harcos és tiszteletre méltó ellenfél, akinek sok és jelentős mérkőzés van a háta mögött. A család, a munka, a megfelelő edzéstartás és egy kis pihenés mellett mindig akad egy aprócska szelet, amit a tudásom, illetve a kondícióm javítására tudok fordítani. De azt hiszem, ebben a kategóriában és a senior kivitelezésben – ahogy szokták mondani – a „rutin és az évek” az, amire fekteti az alap bizodalmát a versenyző.

- Igényelt-e külön felkészülést részedről ez a mérkőzés?

– Fejben volt egy elképzelésem arról, hogy milyen taktikára építem majd a küzdelmet. A verseny napján azonban sajnos egy váratlan bejelentést kaptunk, miszerint Sanyimanó nyomós ok miatt nem tud megjelenni a rendezvényen. Kicsit kedvemet szegte a hír, de akadt egy súlyban és magasságban hozzám való ellenfél, aki szívesen vállalta a küzdelmet. Rövid beszélgetés után kiderült, hogy az ellenfelem Fodor István lesz, aki a K1 –és MMA szabályrendszerben már számos mérkőzést tudhat a háta mögött, és rutinos versenyző, aki résztvevője volt a 2014-es TEK gálának is.

- Hogyan értékelnéd a meccset? Számomra sokatmondó volt az, hogy a nézők lélegzetvisszafojtva figyelték a mérkőzést, csend volt a teremben.

– Tetszetősnek ígérkezett a küzdelem. Számomra ez nem egy élet-halál küzdelem volt, sokkal inkább nevezném egy jó hangulatú adok-kapok hétvégi kikapcsolódásnak. Az új ellenfél hozzáállása azonban nem tükrözte ezt a remek véleményemet a mérkőzésről. Az öltözőben jelezte, hogy a földrevitel az egyik erőssége, amit alkalmazni is fog, valamint közölte, hogy a kiütést tűzte ki céljául. Alapos bemelegítés után nem volt más hátra, mint tiszta fejjel megoldani 3×2 percben egy újabb helyzetet: egy újabb ellenfél stílusán felülkerekedni és udvariasan a cél felé venni az irányt. A cél számomra az az eredmény, amit a küzdelem során vívott pillanatok adnak össze.

- Az ellenfél tartogatott-e számodra meglepetést?

– Már az első menetben többször próbálkozott földrevitellel, amit kimért térdrúgással vagy villámgyors felütéssel próbáltam megfékezni illetve távol tartani. A Kempó alap tanítása: használd az ellenfél gyengéit és alkalmazd azt ellene. Ezzel a segítséggel a folyamatos elmozgás, váratlan visszatámadás és a láb folyamatos támadása tűnt a leghatékonyabb stratégiának. Az ellenfél megpróbált mindent megtenni az igen erős és folyamatos bombázásaival, amik a célt ugyan elvétve mindig utat nyitottak egy kontra technikának és így a kiütéses győzelmét próbáltam elkerülni. Próbáltam figyelni arra is, hogy az ütőtávolság határait súroljam az elmozgások és a leforgások során. Erre szükség is volt, mert egyetlen pillanatot nem hagyott megállni az erős és kitartó előre nyomuló támadásaival. A második és a harmadik menetben is sikeresen tudtam tartani a taktikámat. A megelőző ütések és első lábbal indított megállító testrúgások kicsit megzavarták, amikor kivitelezhettem egy combra irányított rúgást.  Jó erőben lévő ellenfelem igen keményen helyt állt és a küzdelem heves szellemében az utolsó menetben egy-két szabálytalanabb ütés is elindult részéről, de egy kis szemöldök ráncolással és figyelmeztető erősebb balegyenessel ez gyorsan orvosolva lett. Számomra remek küzdelem volt és örültem, hogy megismerhettem az erős és igen harcias ellenfelemet, akinek ezúton is köszönöm a küzdelmet. Az eredményhirdetés és a dobogó felső fokának elhagyása után az előttem bicegő léptek és a vérző orr egy kis visszaigazolást adott a hirtelen választott taktika sikerességére.

forrás: Jurák Kata

GSP megkapta az orvosi engedélyt, hogy visszatérhessen az edzésekhez

2014.10.21. 14:05 td_hriczuakos

gsp_03-950x626.jpg

Jó hír a GSP-fanoknak, valamint az MMA szerelmeseinek, hogy a kanadai harcos megkapta az orvosi engedélyt, így folytathatja az edzéseket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a korábbi bajnok rögtön fejest ugrana a visszatérés irányába, de azért mindenképp vannak pozitív jelek. GSP bal térde szorult komolyabb kezelésekre, de a kopasz szerint kezd minden sínen lenni, így a népszerű bunyós teljes értékű edzésmunkát végezhet a továbbiakban. Dana így vázolta a helyzetet:

„Rendbe tették GSP térdét. Az ilyen műtétek után még kb. 30 nap kell ahhoz, hogy mentálisan is jól érezd magad, de ő nagyszerű helyen van. Újra edzésbe áll majd, és hamarosan olyan jó formában lehet, mint korábban. Értesít majd minket, ha úgy érzi, hogy kész visszatérni.”

Mint ismert, GSP tavaly novemberben vonult vissza, miután vitatható körülmények között védte meg bajnoki címét Hendricks ellen. A kanadai a meccs utáni interjúban elmondta, hogy kell egy kis idő számára, amely az MMA körén kívül esik, kissé motivációját is elvesztve akart rendet rakni elsősorban a magánéletében. Azóta folyamatosan téma volt a visszatérése, ahol többször is hangoztatta, hogy nincs kizárva, hogy látjuk még őt a ketrecben. Firas Zahabi is megszólalt a mostani történéseket követően:

„Még mindig rengeteg versenyszellem van benne. Szerintem maradt még benne pár mérkőzés, de nem szeretnék az ő nevében beszélni.”

A bajnoki cím jelenleg Hendricks birtokában van, aki az év végén igyekszik majd megvédeni az övet Robbie Lawler ellen, a következő kihívó pedig borítékolhatóan Rory MacDonald lesz, aki ráadásul saját hazájában, Kanadában szerezheti meg a hőn áhított trófeát. Rory és GSP csapattársak, mindketten úgy nyilatkoztak, hogy sosem küzdenének egymás ellen, ám erről a kopasz más véleményen van:

„Erről még nem nagyon beszéltünk, de mindig is azt gondoltam, hogy mivel mindketten profi sportolók, valahogy csak megoldanák a helyzetet.”

Jones és Evans esetében láthattuk, hogy ráment a cimboraságuk a bajnoki címre, Rashad ráadásul még csapatot is váltott. GSP és Rory esetében azonban más helyzet, véleményem szerint kevés az esély arra, hogy valaha is találkozzanak egymás ellen, maximum egy laza sparring alkalmával, melyre talán nem megy rá a barátság.

H.Ákos

TOTALDAMAGE X BP Clothing együttműködés

2014.10.20. 20:41 td_axl

tdlifestyle-vegh-pumukli-attila.jpg

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy a TOTALDAMAGE fejlődése ismét egy komoly mérföldkőhöz érkezett. Nagyon sokan közületek érdeklődtek már termékeink iránt, majd vásároltak tőlünk megannyi TOTALDAMAGE pólót, snapback és beanie sapkát. Szinte minden alkalommal jött a visszajelzés: bakker, ez nem csupán a blogot népszerűsítő marketing cucc, annál sokkal frankóbb dolog. Minőségében, tervezésében és viseletében prémium márkát képvisel. Valóban, ez volt a célunk, mindebben pedig a BP Clothing a partnerünk. Magyarország streetwear divatstílusát jelentősen befolyásoló BP Clothing értékei és meghatározó brand-képe a TOTALDAMAGE törekvéseihez hasonlóak, így örömmel fogadtuk az együttműködést és további közös munkát tervezve dolgozunk. Mit jelent ez? 

Miután a BPShop kínálatában is megtalálható a TOTALDAMAGE snapback, a TOTALDAMAGE pólóval és beanievel egyetemben limitált darabszámról révén szó, immár csak pár darab maradt a raktáron. Nem titkolt célunk, hogy a TOTALDAMAGE a nemzetközi és magyar küzdősport világának hírközlése mellett Magyarország meghatározó streetwear brandje legyen, kiváltképpen a küzdősportot űzőinek vagy annak követőinek, termékeink képviseljék a sport szeretetének testre öltött képét, életstílust, melyet bárki és bárhol büszkén viselhet. Hamarosan új tervezésű termékekkel és további meglepetésekkel lepünk meg Titeket! Ne feledjétek: #TDLifeStyle!

AKCIÓ!!! TOTALDAMAGE Snapback + TOTALDAMAGE Póló= 11980 Ft helyett 9990 Ft (vásárlás itt) azoknak, aki regisztrálnak hírlevelünkre alább az űrlapon, most Magyarországon belül a szállítási díjat is átvállaljuk! Az akció 2014.10.27-ig tart. A fekete TOTALDAMAGE póló a kisebb méretekben máris elfogyott! (L, XL, XXL méretben van még). A megrendelés menetében és a visszaigazolásban a normál ár lesz benne, de csak a kedvezményes összeget kell megfizetni, erről küldünk megerősítést majd e-mailben a hírlevél regisztrációt csekkolva. 

td_misi naplója: Új élet és bunyós sikerek Németországban

2014.10.20. 17:21 td_axl

td_misi.gif

A régi TOTALDAMAGE követők, olvasók még minden bizonnyal emlékeznek a War Machine börtönnapló sorozatra, melyet td_misi írt pár évvel ezelőtt. Akkor War Machine még nem verte halálra barátnőit, a kóter falain belülre kaphattunk autentikus betekintést a napló révén. td_misi eltűnt a blog felületéről ezt követően, élete naplójának új fejezetét nyitva külföldön próbált szerencsét. A sors úgy hozta, hogy a bunyót kint is folytathatta, most pedig ismét olvashattok td_misi-től, de ezúttal magáról, sikereiről és reményeiről ír:

Sziasztok! Talán emlékeztek még, War Machine börtönnaplóját fordítottam, amikor még jó arc volt, és nem verte a nőket. Nyilván kellemetlenül érintett ez a történet... Szóval otthon annyira nem gurult jól a szekér az utóbbi időben, bármennyire is próbálkoztam, és itt most olyan a téma, amiről nyilvánosan nem beszélhetek, de a végzettségemben nem tudtam elhelyezkedni szűkös határidőn belül, szóval egy régi barátom hasonló pályáról felkínált egy lehetőséget egy bajor faluban. A fizetési ajánlattól viszont leszakadt az állam, szóval egy hétre rá (pontosan 1 évvel ezelőtt) kint is voltam külföldön.

 

Már itt elkezdtünk edzeni, szerencsére hamar megtaláltam a megfelelő támogatást és a nyelvi hiányosságaim ellenére a 4. edzésem után leigazoltak, és meghívtak az ISKA Német Bajnokságra, ahol 86 kg-ban 2. helyezést értem el Muay Thai kategóriában. Utána munkahely váltás és két költözés után jóval több időm maradt a versenyzésre, szóval edzőmmel megbeszéltük, hogy 76 kg-ban állok neki a mostani szezonnak. Egyetlen különlegessége a termemnek, hogy a nagy német tehetség,  Stephan Pütz is innen indult el, a fő edző volt az első managere, aztán átment a frankfurti MMA Spirit-be, ez a terem Buki neve miatt csenghet ismerősen. Az MMA Spirit egyébként egyértelműen a legjobb managementtel rendelkező terem Németországban.

hegedus-misi-2.gif

Aztán pár hete Plauenben egy bútoráruház tetején kb. 3-400 fős közönséggel csináltak egy fullházas rendezvényt K-1 szabályrendszerű bunyókkal, ahová engem is meghívtak küzdeni. Ellenfelemről semmit nem tudtam, csak azt hogy "adminsztrácios hiba" miatt 7 kilóval nehezebb volt, de nyilván nem léptem vissza. Elég erősen nekiindult az elején, kicsit ellőtte hamar a puskaport, nyugisan kivártam, fogtam a clinchet, testre párszor betérdeltem, elég könnyen adta magát a súlykülönbség ellenére, szóval felhúztam egy térdest fejre is, ami szerencsésen állon találta, valószínűleg ez nyitotta szét az állát. A 2. kontrám egy egyenes eltartó megfogása volt, amit kicsit kivárattam, és egy jobb egyenessel felborítottam, ekkor már az orvos leállította a meccset, látványosan véres volt a srác. Egyszer újra indították még a meccset, mivel az orvos egy sebtapasszal betapasztotta a közel 3-4 cm-es sebet, amit semmiképp nem gondoltam jó ötletnek, az első komolyabb ütés során elengedett, szóval orvosi megállítással nyertem.

hegedus-misi-3.gif

Egyébként a németek nagyon korrektek, de további rendezési hibának említeném, hogy az ellenfelemmel egy öltözőt kaptunk (és még sokan másokkal), de újabb meglepetésre adott okot, hogy a táblás lányok is itt öltöztek. Ez kicsit kellemetlenül érintett 22 EUR beugrós gálán, ne értsétek félre, nem a lányokra gondolok itt :)

November 15-én Münchenben is kapok mérkőzést egy gálán, remélem, hogy oda pár magyar ki tud jönni majd! Felkeszitö edzőim: Skrobár Róbert (Szentendre VSE), az Impact Fight Academy Münchentől pedig Mio Markotic, Fafa Stiegler da Silva és Patrick "Badass" Simon. Szurkoljatok és jelentkezem még. Sziasztok!

Jones vs Cormier hidegháború: Nagy a csend, de nagyot fog robbanni?

2014.10.20. 16:16 td_axl

jones-cormier.jpg

Csak hogy ne feledjük a Jones vs Cormier hidegháború árnyait, Jones sérülése csak elodázta ezt a bunyót, január elején találkoznak, itt egy briliáns rajongói anyag.

UFC 178: Johnson vs. Cariaso, lassítva a legszebb pillanatok

2014.10.20. 14:36 td_axl

Magunk mögött tudjuk már az UFC 178 gálát, a szervezet pedig menetrendszerűen kidobta a slow mo' anyagot, mely a legszebb pillanatokat gyűjti a rendezvényről. A meccsek befejezéseit azért nem pakolják bele, hogy zsetonért nézd vissza náluk, de ettől függetlenül jó anyag. A videó profilképén pedig természetesen Conor McGregor, akkor mi is használjuk őt a cikk képeként. Peace!

Mir egy mindent eldöntő meccset szeretne Lesnar ellen

2014.10.20. 13:00 td_hriczuakos

Frank-Mir.jpg

Mióta február elején kikapott Overeem-től, a korábbi nehézsúlyú bajnok, Frank Mir nem sok vizet zavart a médiában. Frank nem vonult még vissza, és továbbra is az UFC kötelékében van, azonban 4 zsinórban elszenvedett vereségei nem nyitották meg számára a bajnoki címhez vezető kiskapukat. Senki sem tudta biztosra, hogy mi lesz Mir karrierjével, talán maga Frank sem gondolkodott a folytatáson. Az biztos, hogy Brock Lesnar ellen remire áll a mérlegre, hiszen a két harcos közötti első meccset Frank, míg a másodikat Lesnar nyerte. Mir pár napja adott egy interjút, melyben leszögezte, hogy amennyiben Brock megunná a bohóckodást a WWE-ben, szívesen várja majd vissza az UFC-be:

„Szerintem az ő visszatérése igenis jót tenne az MMA-nak. Még mindig nagy népszerűségnek örvend, az emberek tudják, hogy kicsoda, mindig képes felhívni magára a figyelmet. A kettőnk közötti párharc döntetlenre áll, szóval örülnék egy mindent eldöntő meccsnek. Ha visszatérne az UFC-be, nagyon szívesen látnám a ketrecben.”

H.Ákos