TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 159: Caldwell vs. Taimanglo élő közvetítés

2016.07.22. 17:14 td_interim

bellator-159.jpg

Katt.

tdmg_banner.png

Ma éjjel a kansasi Mulvane-ből jelentkezik a Bellator, a 159-es számú rendezvényével. A gála programja kimondottan visszafogott: a harmatsúlyú headliner-összecsapás szereplőivel, Darrion Caldwell-lel és Joe Taimangloval eddig semmi érdemleges nem történt. Az előmeccsről már van mit mesélni, itt a UFC-ből és a WSOF-ból is kivágott könnyűsúlyú Melvin Guillard lép ketrecbe, és a változatosság kedvéért most sem tudta hozni a kategória súlyhatárát. Egyébként a Bellatorban kétmeccses, amúgy zsinórban hárommeccses vereség-sorozatot tol maga előtt. Ellenfele David Rickels, aki eddig, ha képzettebb bunyóssal került össze, mindig kapitulált. Kicsit roncsderbi-szagú ez a páros. Tovább terjeszkedik a Bellator női légsúlya: most a friss igazolások, Bruna Vargas és Emily Ducote méri össze a tudását. A főkártya első meccsének, a Daniel Weichel vs. Emmanuel Sanchez pehelysúlyú párbajnak van némi magyar vonatkozása, mert Weichel ugyanúgy a frankfurti MMA Spirit tagja, ahogy Buchinger Iván, és Borics Ádám is többször készült már a németországi bandával. Weichel egyébként is klassz bunyós, tavaly hülyére verte az akkori bajnok Patricio Freirét, csak a brazil már félholtan, ki tudja, honnan előkapart egy ütést, amivel egyből ki is fektette a kihívót. Az nagy szívás volt. A gála teljes felállása itt csekkolható.

A Bellator 159 főkártyája 03:00-kor kezdődik, élő közvetítés itt és itt.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr408907968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása