TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ha Mayweather nem, akkor majd Amir Khan kiáll McGregor ellen. Mármint MMA-ban

2016.07.20. 17:30 td_interim

amir-khan-vs-conor-mcgregor.jpg

Újabb meredek vállalással állt elő a Meredek Vállalások Nagymestere.

  

tdmg_banner.png

 

Az MMA-rajongók most leginkább az augusztus 20-án (már a Sport TV-re is) érkező Nate Diaz-Conor McGregor 2-vel fémjelzett UFC 202-re vannak rázizzenve, de nemrég még azon ment a sakkozás, hogy ki nyerne meg egy bokszmeccset Floyd Mayweather Jr. és a nagyhangú ír között. A nagy Money-Mac felhajtás a McGregor-Diaz-visszavágó bejelentésével enyészett el, de most akadt valaki, aki újraélesztené a lángot, és nem is akárhogyan. Amir Khan MMA-szabályrendszerben állna ki Conorral.

A brit ökölvívó a FloCombatnak beszélt arról, hogyan képzelné kettejük összecsapását, de előtte még azt is elmondta, mit gondolt a Mayweather-projektről.

Remek üzleti húzás lett volna, de nem hiszem, hogy jó meccs lett volna belőle. Nem hiszem, hogy Mayweather bunyózni akarna MMA szabályrendszerben. Az én szememben ez inkább egy reklámfogás volt. Az emberek beszéltek róla. Amíg tartott, működött, az emberek megették.

 

Én ebből a szempontból egy kicsit más vagyok, mert én beugranék a ketrecbe, és én küzdenék MMA szabályrendszerben, ez a különbség köztem és Mayweather között. Egyértelműen megpróbálnám. Ez is tanulható. Abban a korban vagyok, amikor még mindig tanulok, alkalmazkodom és fejlődöm. Szóval az idő még mindig az én oldalamon áll. Még mindig egy fiatal srác vagyok, és még mindig rengeteg újat tudnék mutatni.

Mayweathernél szóba se jöhetett volna nem hogy MMA, de még kevert szabályrendszer sem, Khan viszont már néhány hónappal ezelőtt is azt pedzegette, hogy ha megküzdenének, jó esélyekkel indulna McGregor ellen. Amirnak amúgy is ólomból vannak a tökei, az említett nyilatkozat után nem sokkal felment két súlycsoportot, és megküzdött a KO-gép Canelo Alvarezzel – a meccset remek kezdés után az év egyik legnagyobb kiütése rosszabbik végén fejezte be. A brit most azt mondja, akár szüneteltetné is bokszkarrierjét, hogy kipróbálja magát az első számú MMA-szervezet porondján.

Egyértelműen bunyóznék a UFC-ben. Az óriási lenne. Még akkor is, ha jövőre kezdenék MMA-edzésbe, akkor is csak 30 lennék. Leállhatnék (a bokszolással), edzhetnék egy teljes évig, és jó MMA-harcos válhatna belőlem. A vérünkben van a harc. Egész életemben küzdöttem, szóval nem hiszem, hogy probléma lenne a számomra tanulni, és sportot váltani.

Nem úgy, mint a visszavonult amerikai klasszisnak.

Nem hiszem, hogy Mayweather valaha is elvállalná. Mayweather, ha tudja, hogy igazi küzdelem előtt áll, akkor kihátrál. Jó kis felhajtás volt, amíg tartott, de tudtam, hogy sohasem fog megtörténni. Ha mégis megtörténne, akkor minden idők legnagyobb meccse lenne.

Végül Khan szólt pár elismerő szót Conor képességeiről.

Szerintem McGregornak jók a bokszképességei. Egy jó bokszoló mindig nyer MMA-meccsen – mindig is ezt mondtam. Láthattad az Aldo-meccsen – hátralépett, és kontrázott, amint a másik előre tört. Bokszban minden a távolságról és az időzítésről szól, és ez a mi oldalunkon áll, inkább, mint az MMA-sok oldalán.

Gondoljunk bármit is az esélyekről, abban biztosak lehetünk, hogy a brit öklöző nem viccel: ha van bokszoló, aki nem hogy nem retten meg a kihívásoktól, hanem egyenesen a lehető legnagyobbat keresi, az Amir Khan.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr808903634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gr82wök6ószfater 2016.07.20. 21:21:35

Megzakkant szegény,,, már "sima" bunyóban is kevés volt, mit akar az MMA-ban?,,,:-
(
süti beállítások módosítása