TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 91: túl sok a jóból?

2016.07.18. 10:34 td_Emree

dana-white-ufc-the-time-is-now-press-07-750.jpg 

A UFC 7 nap alatt lehozott 4 gálát, de úgy néz ki nem mindenki örült ennek teljes egészében. Lehet, hogy nem csak mi égtünk ki az MMA dömpingtől?

tdmg_banner.png

Múlt hét közepén rendezték az UFC Fight Night sorozat 91. gáláját. A gálán nem kaptak helyet nagy nevek. Általában a Fight Night sorozat gáláin a kisebb neveket szokták futtatni és a főmeccsekre betesznek egy-egy húzó nevet, hogy legyen nézettség is.

Ez a recept a fenti gála esetében nem jött be. A főmeccset eredetileg Tony Ferguson vívta volna Michael Chiesa ellen. Mindketten a könnyűsúly igazi igáslovai. Sajnos, azonban Chiesa kiesett, így a főmeccs, a John Lineker Michael McDonald összecsapás lett. Végül erre 609.000 néző volt kíváncsi, ami a legrosszabb nézőszámot jelenti hosszú idő óta. Idén minden egyes főműsoridőben sugárzott gála főmeccsei legalább 750.000 nézőt vonzott.

A gála az alacsony nézőszám ellenére meglepően jó volt. A 12 mérkőzésből 9 ért véget idő előtt. Látványos és technikás bunyóban sem volt hiány, aki teheti a Ben Nguyen Louis Smolka bunyót mindenki nézze meg, ahogy a Tony Ferguson Lando Vannata meccset sem hagyjátok ki. Ferguson behúzta, zsinórban nyolcadik győztes meccsét is, azonban Lando Vannata, akinek ez volt az UFC debütálása nem adta könnyen magát.

Akkor mégis miért volt ilyen alacsony a nézettség a fentieken kívül?

Az előző 3 UFC gálán mind-mind helyet kapott címmérkőzés is, ez az Fight Night 91-re nem jutott. A műsor egy időben ment az ESPY díjak átadásával, ami több mint 5 millió embert ültetett le a tv-k elé.

A szerda estét nézettség tekintetében nem tartják rossz napnak – állítólag ebből a szempontból a péntek rosszabb – azonban a bunyók általában péntek vagy szombat este kerülnek terítékre, így ez is elbátortalaníthatott egyeseket.

Ezek után talán nincs mit csodálkozni, hogy az emberek már nem akartak erre a műsorra is befizetni. A kevesebb néha tényleg több?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr248893366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása