TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Ezúttal Boyka lesz a Tökéletes célpont (előzetes)

2016.07.17. 15:19 td_axl

yuri-boyka.jpg

Jean-Claude Van Damme forog a foteljében.

Scott Adkins napjainkban valóságos harcművész kultuszfigura a közösségi oldalakon. A Vitathatatlan sorozatban Yuri Boyka szerepében meghódította a világ B/C-kategóriás filmrajongóit, ezen útján pedig rendíthetetlenül halad előre az angol kaszkadőr és harcművészből lett színész. A nagy áttörést a Feláldozhatók 2-től várták páran az esetében, de úgy tűnik, hogy marad a DVD és Blu-Ray számára.

A Vitathatatlan 4-re már ráizgultunk egyszer, az szeptember 1-én jelenik meg. Közvetlenül utána egy héttel érkezik Adkins következő filmje, mely az 1993-as Tökéletes célpont folytatása lesz. Ha még emlékeztek arra a John Woo filmre, akkor beugrik Jean-Claude Van Damme fürtös feje, menekülése az erdőben az embervadászatra befizető újgazdagok elől, ne meg KO-győzelme egy kígyó ellenében. Basszus, azok a 90-es évek…

Ma már egyetlen klasszikus sem úszhatja meg, hogy feldolgozzák, elég csak a Kickboxerre gondolni, abban mondjuk épp JCVD is feltűnik. No de, hogy a sor teljes legyen, Adkins főszereplésével érkezik tehát a Tökéletes célpont 2, melyben lényegében nem cifrázták túl az eredeti történetet. Adkins egy kegyvesztett harcművészt alakít, aki egy macska-egér harcba keveredvén Dél-Ázsia egy erdejében találja magát egy embervadászat célpontjaként. A filmben jön még Robert Knepper is, aki zseniálisan formálta T-Bag szerepét a Prison Break sorozatban. Adkins annyit nyilatkozott a film kapcsán, hogy feltűnt már neki is, hogy JVCD korábbi filmjeinek folytatásaiban tűnik fel rendre, ami egyben arra is motiválja őt, hogy minőségi anyagot hozzon. Szerinte a Tökéletes célpont 2 erre jó példa lesz. Ezt mi meg majd eldöntjük a szeptember 6-i megjelenést követően.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr948896280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása