TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Végre előzetest kapott a Kickboxer: Vengeance

2016.07.16. 10:27 td_axl

kickboxer.jpg

Eddig csak egy rövid teaser jutott nekünk, de most...

...most egy kerek előzetes formájában ízlelhetjük, hogy milyennek is ígérkezik a Kickboxer reboot-nak szánt Vegeance film. Van egy olyan érzésem, hogy sokan közöttetek az 1989-es Kickboxer kapcsán határoztátok el, hogy a tatamin kell keresni az élet értelmére a válaszokat, nos, 2016-ban hozzányúlnak ehhez a filmhez és új köntösbe öntik.

Maga a történet az eredeti vonalon mozog,  Eric és Kurt Sloan testvérpár köré épül. Egészen pontosan a karate bajnok Eric ajánlatot kap egy thaiföldi meccsre Tong Po (Dave Bautista) ellen Gina Carano-tól (vagyis az általa alakított karaktertől), Eric elvállalja,Tong Po pedig megöli. Az eddig bátyja árnyékában tengődő Kurt (Alain Moussi) kilép a fényre és Eric halálát megbosszulni kívánván Durand mester (Jean Claude Van Damme) segítségét kéri. Jön a kemény felkészülés és üvegszilánkos bunyó. Az előzetesből egyelőre annyi jön le, hogy inkább nosztalgikus, mintsem forradalmi alkotásról van szó. Hogy az MMA fanokat is bevonzzák a filmre, az eddig beharangozott Georges St-Pierre mellett Cain Velasquez és Fabricio Werdum is feltűnik a filmben, feltételezem, hogy pillanatnyi megvillanások erejéig.

Augusztus 19-én mutatják be az USA-ban a filmet, arról egyelőre nincs infóm, hogy Magyarországon mikor lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr588893028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása